OPI New York city ballet collection

Varje vår lanserar OPI en brudkollektion med ljuva, skira toner och ofta ett kontrasterande effektlack med glitter. Förra våren var temat cirkus med skira sheerlack i rosa- och nudetoner, i år har inspirationen hämtat från balettkompaniet i New York och färgskalan går i rosa, lila, grått och vitt med ett glittereffektlack i silver.

OPI New York City Ballet
Release date: March 2012

opi ny city ballet


Nail lacquer (150 SEK)

  • My pointe exactly See? This gorgeous sheer gray has been right all along!
  • Care to danse? This lilac is up-to-the-minuet in fashion.
  • You callin’ me a Lyre? This ascending pink hits all the right notes.
  • Barre my soul This sheer beige is gorgeous, and that’s the “naked” truth.
  • Don’t touch my tutu! Hands off this whispy white – it’s all mine!
  • Pirouette my whistle Drink up! This silver sparkle is just what you need.


opi NY city ballet1
My pointe exactly, Care to danse?, You callin’ me a Lyre?
Barre my soul, Don’t touch my tutu!, Pirouette my whistle Jag har faktiskt blivit mer och mer förtjust i sheer-lack på sistone, framförallt för att det är lack jag kommer undan med att bära när jag inte får bära färgade lack, men också för att många av dom ger den där snygga “my nails but better”-looken. Jag är nyfiken på alla sex, framförallt grå My point exactly, lila Care to danse? och vita Don’t touch my tutu!. Pirouette my whistle ser ut att vara en syster till Servin’ up sparkle från Serena Williams Glam Slam UK-lansering, fast med silverpartiklar istället för holografiska. Här i Sverige finns New York City Ballet ute i butik från och med slutet av mars, något som lockar er ur den här kollektionen?

In English: Each spring, OPI launches a bride collection. This year, it’s inspired by the New York City ballet, and the shades are sheer pastels in grey, purple, pink, nude and white with an effect glitter polish aswell. Sheer polishes are really starting to grow on me lately, I can wear them when I’m not allowed to wear coloured polishes and many sheer polishes gives that pretty “my nails but better” look. I’m most curious about My point exactly, Care to danse? and Don’t touch my tutu!. What do you think of this collection?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to OPI New York city ballet collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>