IsaDora Twist-up metallic eye pen

Med vårkollektionen Pearls of Passion lanserar IsaDora en ny uppskruvbar ögonpenna: Twist-up metallic eye pen. Pennan kommer i tre glittriga metalliska nyanser: Golden khaki, Silver sky och Icy lilacs.


twist-up metallic eye pen
Golden khaki, Silver sky, Icy lilacsIsaDora beskriver formulan som “en mjukt krämig formulering som är lätt att applicera och tona”. Pennan är verkligen mjuk, den glider på lätt med mycket pigment och den är lätt att tona ut och göra skirare på huden. Den kan även användas som krämögonskugga, vilket jag tror är det mer användbara området för den här pennan eftersom de flesta föredrar att rama in ögat med mörkare nyanser. Pennan skruvas upp och har en inbyggd pennvässare i bakre änden av pennan.


twist-up metallic eye pen1
Golden khaki, Silver sky, Icy lilacs


IsaDora twist-up metallic eye pencil swatch
Icy lilacs, Silver sky, Golden khakiPennan är lite för oljig för min smak, den lägger sig lite i veck på mina ögonlock om jag använder den som krämskugga och inte använder en torr bas under, och använder man den som en ögonpenna (jättefint i inre ögonvrån!) så glider den gärna omkring lite om man inte fixerar den med en ögonskugga. Den ger en jättefin metallisk och glittrig finish däremot, jag gillar att gnugga ut den på fingertoppen och sen dutta på ovanpå en annan ögonskugga och att lägga den i den inre ögonvrån för lite extra bling-bling.

Twist-up metallic eye pen kostar 99 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: IsaDora launches a new eye pencil with their spring collection Pearls of Passion: Twist-up metallic eye pen. It comes in three shades, Golden khaki, Silver sky and Icy lilacs, and has got a creamy metallic glittery formula. It’s very easy to blend and can also be used as a creme eyeshadow, but I think it’s a tad too soft and greasy to work good on my lids, they tend to slip around a bit without a base underneath. I like to apply some on my finger tip and dab it on my lid on top of another eyeshadow or use it in the inner corner of the eye for some extra bling bling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to IsaDora Twist-up metallic eye pen

 • Sofia

  Hmm, ja jag skulle nog inte rama in mina ögon med de där färgerna!
  Förresten, har vi trogna läsare något nytt trevligt sminktema att se fram emot?
  kram!

  • purity

   Det är så fruktansvärt dåligt ljus ute nu och jag har så mycket annat som händer i mitt liv de närmaste två månaderna så nästa sminktema kommer nog framåt senvåren eller försommaren.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>