IsaDora Peach pearl & Ballerina Jelly Kiss lipstick

Med vårkollektionen Pearls of Passion släpper IsaDora två nya nyanser av sitt skira läppstift Jelly Kiss – Peach pearl och Ballerina. Jelly Kiss är ett skirt läppstift med lite gelékänsla på läpparna och är som en hybrid mellan läppstift och läppglans. Peach pearl innehåller lite skimmer medan Ballerina är skimmerfritt. Hylsan är i metall och locket hålls på plats magnetiskt.


peach pearl & ballerina
Peach pearl, Ballerina


peach pearl & ballerina1
Peach pearl, BallerinaBåde Peach pearl och Ballerina är två ljusa pastellnyanser som ändå är väldigt lättburna tack vare den skira färgen. När jag applicerar läppstiften känns det som att det är svårt att få färgen jämn med båda stiften, men efter ett tag verkar de jämna ut sig själva på läpparna på något sätt. Jag brukar ha lite svårt att bära pastellnyanser mot mina ganska pigmenterade läppar men dessa fungerar oväntat bra, särskilt förtjust är jag i rosa Ballerina. Jag gillar även den svaga vaniljaktiga doften på dessa stift och att de är himla sköna och mjuka på läpparna.


peach pearl


ballerinaPeach pearl och Ballerina Jelly Kiss lipstick finns i butik från och med vecka 3 och kostar 99 kr/st.


In English: IsaDora launches two new lipsticks in their Jelly Kiss formula with the spring collection Pearls of Passion, shimmery peach Peach pearl and pink Ballerina. I really like how these feel on my lips, and because of the sheerness they look good even on my pigmented lips without being too pastel. My favourite is Ballerina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to IsaDora Peach pearl & Ballerina Jelly Kiss lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>