OPI A roll in the Hague

Vad är en lackkollektion inspirerad av Holland utan ett orange lack? A roll in the Hague heter den här orange snyggingen från OPIs vårkollektion Holland.

A roll in the Hague är ett djupt färgmättat orange krämlack med en yttepytteliten gnutta rött i sig. Det är väldigt långt ifrån neon, men är ändå väldigt in your face och helt klart uppseendeväckande, och som ni ser så torkar det aningen mörkare på nageln än vad det är i flaskan. Orange är en kul variation på klassiskt rött och rosa om man är lite rädd för att gå ifrån sin comfort zone men ändå vill prova på något nytt! A roll in the Hague har en klassisk och lättlackad typisk OPI-formula som jag inte hade några som helst problem med, jag lackade två lager men borde kanske ha slängt på ett tredje för att dölja nagelkanten helt. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


a roll in the hauge


a roll in the hauge1


a roll in the hauge2
In English: What is a polish collection inspired by Holland without an orange polish? A roll in the Hague is the name of this orange beauty from the OPI spring collection Holland.

A roll in the Hague is a deep saturated orange creme with a teeny tiny bit of red added to it. It’s far from neon, but is still very much in your face and definitely catches your eye, and as you can see, it dries a tad darker on the nail than what it looks like in the bottle. Orange is a fun variation of classic red an pink if you’re a bit afraid of stepping too far from your comfort zone but still want to try something new! A roll in the Hague has got a classic and easy to work with OPI formula that I didn’t experience any problems at all with, I did two coats but maybe I should have added a third to cover the nail line completely. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to OPI A roll in the Hague

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>