Paket från Everyday Minerals!

Cyklade iväg och skulle hämta ett paket som kommit till postombudet, jag antog att det var mina kontaktlinser eftersom det är det enda skrymmande paketet jag hade på ingång… Tji fick jag när jag fick paketet från Everyday minerals jag har väntat på i 2 veckor nu i handen! Väldigt konstigt att jag inte har fått det levererat till dörren däremot, eftersom det utan problem skulle gått ner i brevinkastet… Och så börjar jag undra lite vart mina linser tagit vägen =S

Provburkarna man får är STORA. Hälften av proverna kom i proppfyllda 5-gramsburkar med sifters, andra hälften kom i till hälften fyllda 10-gramsburkar med sifters. Jag föredrar det sistnämnda, eftersom det är svårt att få ner en kabukiborste i ett lock till en 5-gramsburk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>