Purity recenserar: Pure luxe pore eraser

Allright, jag vet att ni är många som väntar på den här recensionen så här kommer den!

Jag hade varit världens lyckligaste människa om den här hade fungerat som jag förväntade mig att den skulle göra; dvs trolla bort mina stora porer på kinderna bredvid näsan. Tyvärr måste jag göra er besvikna och säga att den här produkten inte fungerar alls till detta ändamål =( Jag har provat att stryka på den, dutta på den, applicera under primern, applicera över primern, applicera tillsammans med flytande foundation och med mineralfoundation – med samma resultat varje gång. Det känns som att den liksom inte vill stanna kvar när jag applicerar min foundation, utan gnids ut så att porerna blir synliga igen… Nej, det blir nog till att testa Smashbox photo finish primer och se om den funkar bättre till att dölja porerna, synd att den ska vara så himla dyr bara!

Pris: ca 58 kr för 5 ml
Betyg: 1/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>