Essie Lovie Dovie + rosa Konadrutor

För ett tag sedan fick jag det rosa nagellacket Lovie Dovie från Essie i ett byte med Mi, en av tjejerna bakom skönhetsbloggen El Mika. Av någon anledning har det inte blivit av att använda det sedan dess, men igår blev jag så himla sugen på ett rosa krämlack så Lovie Dovie fick komma fram och leka =) Färgen är en riktigt barbierosa; varken “hot pink” eller babyrosa utan något däremellan. Jag har två lager på bilderna, men det skulle nog inte skada med ett tredje. Toppade med ett lager Seche Vite, och sedan stämplade jag ett rutmönster från Konadplatta M60 och det knallrosa lacket Drama från P2. Avslutade med ytterligare ett lager Seche Vite.

In English: A while ago, I got the pink nail polish Lovie Dovie from Essie in a swap with Mi, one of the girls behind the beauty blog El Mika. For some reason, I haven’t tried it on yet, but yesterday I wanted a pink creme on my nails so I took out my bottle of Lovie Dove =) The shade is a real barbie pink; neither hot pink or baby pink but something in between. I’m wearing two coats in the pictures, but it wouldn’t hurt with a third one. I topped it off with a coat of Seche Vite, and then I stamped a plaid pattern from Konad image plate M60 and the hot pink polish Drama from P2. I finished it all with another coat of Seche Vite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>