China Glaze Trendsetter

Det här fulsnygga lacket lanserade China Glaze med sin höstkollektion Metro, och jag kommer att tänka på gröna ärtor på konservburk när jag ser färgen. Trendsetter är ett gulgrönt lack med massor av små, små skimmerpartiklar och faller nog inte alla i smaken – jag tycker det är roligt, höstigt och lite annorlunda, och är definitivt en sådan färg som blir snyggare på nageln än vad den är i flaskan.

Formulan på det här lacket var okej, lite i det tjockaste lagret så det gäller att lacka flödiga lager för att få det jämnt och fint, men då täcker det också å andra sidan på två lager. Helt klart en unik liten pärla, som faktiskt gnistrar till riktigt fint när höstsolens strålar träffar det. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.

trendsetter3In English: This ugly/pretty polish was launched with the China Glaze Metro collection for fall, and the first thing that comes to my mind when I see the shade is green peas in a can. Trendsetter is a yellow green polish with lots of teeny tiny shimmer particles and is probably not everyone’s cup of tea – I think it’s fun, different and a great fall shade, and definitely one of those shades that looks better on the nail than in the bottle.

The formula of this polish was fine, it was a bit thick so I had to do quite thick layers to get it to apply evenly, although this fact makes it opaque in only two coats. A unique little jem, that actually gnisters really pretty when the rays of the fall sun hits it on the nail. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to China Glaze Trendsetter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>