Välkommen till Puritybeauty.se!

Välkommen till bloggens nya, och numera permanenta hem – puritybeauty.se!

 

Som ni kanske märker ser bloggen lite annorlunda ut än vad den har gjort tidigare:

  • Högst upp, ovanför headern, hittar ni länkar till bloggens permanenta sidor, med information om siten, hur du kontaktar mig, bloggens policy och info om gästbloggare.
  • Under headern finns en meny med populära kategorier, för att du snabbt ska kunna navigera till det du söker. Under fliken “Recensioner och omdömen” kan du navigera till alla recensioner baserat på produkttyp.
  • I vänstra sidospalten hittar du, förutom bloggens arkiv, länkar till hur du följer bloggen via rss, twitter, facebook och bloglovin’, samt en snabblänk till bloggmailen. Här finns även en frågelåda till bloggens blogresponse-sida, om du enkelt vill ställa en fråga och läsa mina svar på andras frågor.
  • I högra sidospalten hittar ni information om mig,  länkar till populära inlägg och länkar till andra grymma skönhetsbloggar och till skönhetscommunitys.
Alla inlägg från jag startade bloggen 2008 på blogg.se har fått följa med tillsammans med de inlägg jag bloggade på veckorevyn för ett komplett bloggarkiv samlat på ett enda ställe. Tyvärr följde inte kommentarerna från blogg.se med, men inläggen med bilder är intakta. Dessutom har dessa inlägg nu taggats, vilket gör det enklare för dig som läsare att hitta vad du letar efter. Desvärre är det en del länkar i inläggen i arkivet som inte fungerar, hittar du en trasig länk så får du jättegärna lämna en kommentar eller maila mig! Jag vore även tacksam om jag kan få be er som länkar till mig om hjälp att peka om era länkar till min nya adress =)

Återigen – varmt välkommen hit, jag hoppas att ni läsare kommer trivas lika bra som jag redan gör!

In English: Welcome to the blog’s new, and from now on permanent home – puritybeauty.se!


As you might have noticed, the blog looks a bit different from what you’re used to:

  • At the top, above the header, are links to the permanent pages of the blog with information about the site, how to contact me, the blog policy and info about guest bloggers.
  • Below the header is a menu with popular categories, to make it easy for you to find what you’re looking for. Under the tab “Recensioner och omdömen”, you can navigate to all reviews based on product type.
  • In the left column you will find, along with the blog archives, links to how to follow the blog through rss, twitter, Facebook and bloglovin’, and a fast link to the blog mail. Here you can also find a question box to the blog’s blogresponse page, if you want to ask me a question easily or read my answer to other people’s questions.
  • In the right column, you can find information about me, links to popular entries and links to other awesome beauty blogs and to beauty communities.All entries from when I first started the blog in 2008 at blogg.se are here together with the entries I wrote at veckorevyn for a complete blog archive collected all in one place. Unfortunately, the comments from blogg.se didn’t tag along, but the entries with images are intact. Plus, these entries have also been tagged, which makes it easier for you readers to find what you’re looking for. Unfortunately, there are some links in the archive entries that don’t work, if you find a broken link I would really appreciate it if you leave a comment or e-mail me! I would also be grateful if I could ask those of you who are linking to my blog to redirect your links to the new address =)

Once again – welcome, I hope that you readers will enjoy the new home as much as I do!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

50 comments to Välkommen till Puritybeauty.se!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>