MAC #214

MAC #214 är en platt, tät ögonskuggspensel med korta strån av svart gethår. Den är perfekt att skugga under ögat med och för att göra detaljskuggningar med.

Eftersom penseln har så pass korta och täta borst så är den lätt att göra precisionsarbeten med, som att komma åt med under ögat eller skugga skarpa linjer med, till exempel när man vill göra en cut crease-sminkning eller en ansiktsmask. Tycker du om att måla under ögat med en kajalpenna fungerar den här penseln kanon för att mjuka upp en skarp kajallinje.

Ett annat användningsområde för den här penseln är att fylla i den tjockare delen av ögonbrynen med; det går ruskigt fort och man får en riktigt snygg och mjuk linje!

Den här penseln är desvärre LE och släpptes senast med Style Black-kollektionen, men ingen av de svenska diskarna verkade ha fått in den så min är köpt av en tjej på Specktra. Jag hoppas verkligen att MAC gör den här penseln och #226 permanenta i sortimentet någon gång i framtiden, för båda två är riktigt suveräna! MAC #214 kostar runt 250 kr.

In English: MAC #214 is a flat, dense eyeshadow brush with short bristles made out of black goat hair. It’s great for applying eyeshadow along the lower lash line and for sharper lines.

Because of its short bristles, this brush is a piece of cake to make presicion work with, such as lining the lower lash line or create sharp lines, for example when making a cut crease eye makeup or a face mask. If you like to line your lower lash line with a pencil, this brush is great for softening harsh pencil lines with.

Another great place to use this brush is for filling in the thicker part of your brows; it’s fast and the line gets nice, neutral and soft at once!

This brush is unfortunally LE and was latest released with the Style Black collection, but none of the Swedish MAC counters got it in stock so I bought mine from a girl at Specktra. I really hope that MAC adds this brush and the #226 to the permament product lineup some time in the future, because both are awesome! MAC #214 costs about 250 SEK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>