Sammanfattning av Zodiak-temat

Se där, då var de 12 Zodiaksminkningarna helt plötsligt avklarade, vad fort det har gått och vad roligt jag har haft, framförallt har det varit jättekul att se er läsares tolkningar – jättekul att ni har velat haka på! Här nedan ser ni en sammanfattning av hela temat, klicka på bilderna för att komma till respektive inlägg. Jag är mest förtjust i stenbocken, lejonet, skorpionen och skytten – vilken Zodiaksminkning är din favorit?In English: Suddenly all 12 Zodiac looks are done, time has really flown by and I’ve really had a great time doing these, above all it’s been so much fun seeing readers’ interpretations – thanks for participating! Above is an abstract of the entire theme, click on the pictures to get to their entries. I’m most fond of the capricorn, leo, scorpio and sagittarius – which Zodiac makeup is your favourite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Sammanfattning av Zodiak-temat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>