OPI Uh-oh roll down the window

Mossgrönt verkar vara it-färgen hos nagellacksmärkena i höst. Den mossgröna representanten ur OPIs höstkollektion Touring America heter Uh-Oh roll down the window.

Uh-oh roll down the window är ett mossgrönt cremelack som drar aningen mot gult med dammiga undertoner, och OPI har hämtat inspiration till nyansen från staden Tucson i Arizona. Jag vet inte riktigt vad som hände med mina bilder, lacket ser ut att ha en gummifinish men det var högblankt i verkligheten… I alla fall. Jag gillar mossgrönt, fint och diskret och en perfekt höstfärg – kul att se färgen i rampljuset! Två lager räckte för full täckning, och lacket var en dröm att jobba med – flöt ut fint över nageln och jämnade ut sig bra. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


In English: Mossy greens seem to be the it colour among the polish brands this fall. The mossy green representative from the OPI fall collection Touring America is called Uh-Oh roll down the window.

Uh-oh roll down the window is a mossy green creme that leans somewhat towards yellow with dusty undertones, and the inspiration behind the shade is the city Tucson, Arizona. I really don’t know what happened to my pictures, the polish seems to have a rubber finish but it had a high shine in real life… Anyway. I like mossy greens, nice and discrete and a perfect shade for fall – nice to see it in the lime light! Two coats were enough for full coverage, and the polish was a dream to work with – a nice flow onto the nail and it evened ut well. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to OPI Uh-oh roll down the window

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>