Purity recenserar: China Glaze Fast Forward Top Coat

Då jag oftast bara kan bära nagellack i en eller två dagar tack vare att jag inte får ha lack på jobbet så har jag inte haft något jättestort behov av att införskaffa ett överlack, eftersom jag ändå måste ta bort lacket innan det har hunnit börja chippa. Däremot har jag börjat störa mig mer och mer på den långa torktiden som vissa lack har, plus att överlack är ett måste om man ska pyssla med nail art, så jag bestämde mig för att klicka hem en flaska snabbtorkande överlack från China Glaze: Fast Forward Top Coat.

Fast Forward tränger igenom och torkar samtliga lager av lack på kort tid, vilket är väldigt praktiskt om man har flera lager lack under. Det ger en galet högglansig och hård yta som skyddar lacket mot repor och chippande. De få gånger jag har kunnat ha kvar lacket mer än 2 dagar sedan jag köpte mitt Fast Forward så har det sett perfekt ut ända tills jag har behövt ta bort lacket. Fast Forward är ganska tjockt i konsistensen, men ändå lätt att applicera eftersom det flyter ut fint på nageln. Det enda dåliga jag egentligen har att säga om det här överlacket är att det luktar apa. Det stinker verkligen riktigt ordentligt. Som tur är försvinner den minst sagt speciella odören då överlacket har torkat helt, vilket det gör inom 10 minuter. En fantastisk produkt som jag absolut kommer köpa igen!

Pris: $3.19 hos Head2Toe
Betyg: 4/5

In English: Since I can’t wear nail polish at work, I haven’t seen the need for me getting a top coat polish since I have to remove my polish after 1 or 2 days anyway. Allthough, I’ve been more and more irritated with some slow drying polishes lately, and a top coat is a must have when doing any sort of nail art. I decided to order a bottle of China Glaze’s fast drying top coat, Fast Forward. Fast Forward penetrates and dries all coats of nail polish in a short time, which is ideal if you’re wearing several coats of polish. It gives a high shine and hard finish that protects the polish underneath against scratches and chipping. The few times I’ve been wearing nail polish for more than 2 days since I got my Fast Forward, the nail polish have looked perfect until I had to remove it. Fast Forward is pretty thick but yet easy to apply since it distributes evenly and easily on the nail. The only bad thing I have to say about this top coat is that it smells horrible. Luckilly, the smell vanishes after the top coat has dried entirelly, which it usually does within 10 minutes. This is a fantastic product that I will def. buy again!

Price: $3.19 at Head2Toe
Rating: 4/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>