Purity recenserar: Marks & Spencer Aloe vera hand & nail cream

Mina händer är i stort behov av fukt, eftersom jag tvättar dom minst 10 ggr om dagen på jobbet och ungefär lika många gånger hemma, och på vintern så tär det på händerna extra mycket… Aloe vera hand & nail cream från Marks & Spencer är den handkräm som bor i min handväska. Egentligen borde jag smörja in händerna morgon och kväll, men tyvärr så är jag för lat och glömsk för det. Men varje gång jag faktiskt plockar fram och använder den så förundras jag över varför jag inte använder den oftare, för den är helt klart en riktigt grym handkräm!

Aloe vera hand & nail cream sjunker snabbt in i huden utan att lämna en fet hinna på händerna. Huden blir mjuk och smidig och håller sig fina hela dagen. Luktar gott gör den dessutom, svagt av gurka och aloe vera. Men det bästa med den här handkrämen måste nog vara priset; runt 13 svenska kronor betalade jag för en tub på 100 ml! Det sämsta är nog att den inte går att få tag på i Sverige, eftersom M&S är ett brittiskt varuhusmärke…

Pris: £1 hos Marks & Spencer
Betyg: 4/5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>