Fabby nagelfil

Alla som inte tycker att något annat än glasfil duger för att fila naglarna, men har likförbaskat brutit av en fil i väskan eller tappat en i klinikergolvet så att den har gått i tusen bitar, räcker upp en hand? Jag sållar mig definitivt till den skaran – glasfilar och diamantfilar är det enda jag filar mina naglar med eftersom det sluter nagelkanten även när man sågar fram och tillbaka, vilket underlättar enormt tidsmässigt när man filar och formar naglarna. Därför blev jag hemskt nyfiken på Fabbys glasfilar när jag såg dom på Daisy Beauty expo 2016, då det är en lite tjockare och kortare fil som dessutom är vadderad – perfekt handväskformat!

 

Fabby1Fabby nagelfil är tillverkad i tjeckiskt glas, är ergonomiskt utformad för att passa även personer med nedsatt handfunktion, och har ett resinöverdrag med inbyggda luftkuddar som skyddar filen om du tappar den i golvet. Själva filytan är en skålad skåra i den inre ”böjen” av filen. Fabby nagelfil kommer i fyra olika designer – Lady bug, Nailed it, Sassy leopard och den som jag visar upp här, Sweet cherry. Filen kommer i ett litet sammetsfodral som skyddar den mot smuts och repor, när den blir smutsig eller dammig vid filning så spolar du av den under rinnande vatten.

 

Fabby2

 

Fabby3

 

Fabby4Det känns lite skumt i början att använda filen åt ”fel håll” när man är van att fila med den platta sidan på en fil, men man kommer snabbt in i känslan och den rundade skåran gör det superenkelt att fila naglarna snabbt och enkelt. Den är även riktigt skön att hålla i, tar nästan ingen plats alls i handväskan, fickan eller necessären, och man behöver inte vara rädd att råka bryta av filen eller att tappa den i golvet vilket gör den till min ultimata kompis i handväskan. Jag vill aldrig vara utan min Fabby (trodde nyligen att jag hade tappat bort den – THE HORROR! – men det visade sig att jag bara hade bara lagt den på fel ställe i väskan, puh) och är hemskt nyfiken på fotfilen i glas från samma märke! En Fabby nagelfil kostar 159 kr och finns att köpa hos Kicks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Fabby nagelfil

 • Åh, den där verkar riktigt spännande! 🙂

 • Elin

  Såå fin med körsbärsblommor! Men om man vill fila sina naglar raka och inte rundade så lär det bli svårt, eller?

  • purity

   Som Anki skrev så går det bra att fila naglarna raka också med hjälp av mitten – vill du dock ha dom helt spikraka (t.ex. för att fila en stilettotopp) så skulle jag rekommendera en rak fil istället.

 • Hej Elin!

  Härligt att du gillar mönstret med körsbärsblommorna/Sweet Cherry/ Mångas favorit:-)
  Om du vill ha nageln rak så använder du bara mittdelen på filen, filar där fram o tillbaks.

  På Kicksbutikerna skall det finnas en testfil i kassan som du kan prova på.
  Mvh
  Anki Dahlén
  Fabby Style
  anki@fabby.se

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>