God jul!

God jul till er, mina fina läsare! 2015 har inte direkt varit något toppenår bloggmässigt, det har gått lite upp och ner med inspirationen och motivationen på grund av andra händelser i mitt liv, men det är just NI som gör att jag får bloggflamman att börja brinna igen och inspirationen att strömma till – era kommentarer och vetskapen om att ni faktiskt uppskattar det jag skriver här på bloggen (hoppas jag… ;-)) och jag ser fram emot ett bättre bloggår tillsammans med er 2016.

 

God jul 2015Oavsett om ni firar jul eller inte så hoppas jag att ni får en skön långhelg, själv har jag tagit semester så jag har hela 6 dagar ledigt runt jul (skulle egentligen ha jobbat hela veckan inklusive julafton och juldagen), vilket känns otroligt lyxigt. Nu ska jag bara slappa, mysa med min familj och mina katter, äta alldeles för mycket god mat de närmaste dagarna – GOD JUL, allihopa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

1 comment to God jul!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>