IsaDora Eye color wonder bar

IsaDora hoppar på trenden med “naked”-paletter och lanserar en limited edition Eye color bar i extra stort format – Eye color wonder bar, med hela 12 nyanser i naturnära toner.

 

IsaDora Eye color wonder bar

 

IsaDora Eye color wonder bar1Eye color bar är en rektangulär, slimmad palett i svart blank plast. Genom ett litet fönster i locket kan man se skuggorna, och inuti locket finns en spegel. Med wonder bar medföljer även en dubbeländad applikator med skumgummiapplikator i ena änden, och en borste i den andra – till skillnad till de tidigare eye color bars i mindre format som inte har någon medföljande applikator. Personligen tycker jag att en medföljande applikator är rätt överflödig då jag 99 gånger av 100 använder en separat pensel, men denna har åtminstone en vettig längd tack vare palettens dubbla format.

 

IsaDora Eye color wonder bar2

 

IsaDora Eye color wonder bar5Paletten är uppdelad på två delar, där den vänstra delen innehåller ett gäng ljusa skuggor av highlightertyp (samtliga mer eller mindre skimriga), medan den högra delen av paletten innehåller lite mörkare toner av brunt, taupe och gråsvart (3 matta, 3 skimriga).

 

IsaDora Eye color wonder bar3

 

IsaDora Eye color wonder bar swatch1

 

IsaDora Eye color wonder bar4

 

IsaDora Eye color wonder bar swatch2Jag gillar idén, men tyvärr tycker jag att paletten har lite för lite variation i nyanserna för att kännas som en riktig fullträff. Det hade räckt med en varm och en kall highlighternyans, och den fjärde skuggan från vänster i den vänstra delen och den femte skuggan från vänster i den högra delen är väldigt lika varandra. Dessutom är samtliga nyanser kalla i tonen, jag hade tyckt att det hade varit roligt att blanda upp med ett gäng varma nyanser också. Själva formulan på skuggorna är det dock inget att klaga på, de applicerar jämt och fint, är krämiga och lättjobbade och ger ifrån sig bra med pigment. Eye color wonder bar finns ute i butik nu och kostar 249 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to IsaDora Eye color wonder bar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>