Depend O2 Mud mask

Handen upp alla som någon gång har använt en djuprengörande lermask för ansiktet? Svenska Depend lanserade nyligen sin nya O2-serie, där bland annat Mud mask för naglarna ingår, och den ska ge ungefär samma resultat till nagelbädden som en lermask ger till ansiktet – renande, fuktbalanserande och stärkande.

 

Depend O2 mud maskMud mask kommer i en liten klämtub med skruvlock och har ungefär samma färg som guacamole i tuben. En liten klick appliceras och masseras sedan ut på varje nagelbädd, och får verka tills den har torkat innan masken sköljs bort. Depend rekommenderar att man gör behandlingen med Mud mask innan lackning, då den ska göra rent nagelbädden från smuts och överflödiga oljor utan att torka ut, vilket gör att lacket ska fästa bättre på nagelbädden.

 

Depend O2 mud mask1Jag tycker det här är en sjukt rolig produkt, det känns som lite nagel-spa att bädda in naglarna i den här gröna lermasken, och nagelbädden känns faktiskt ordentligt rengjord och dessutom mer mottaglig för efterföljande produkter (typ nagelolja) efter att masken har sköljts bort, och jag upplever även att nagellack sitter bättre om jag lägger den här masken innan jag lackar naglarna. Jag använder Mud mask i samband med den hand- och nagelvård jag gör 2-3 gånger per vecka (handskrubb, nagelbandspeeling, fila och olja naglarna) och applicerar den då mellan nagelbandspeeling och oljning av naglarna. En tub Mud mask innehåller 10 ml och blir din för 89 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Depend O2 Mud mask

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>