IDUN minerals Jordgubb

Svenska mineralsminkmärket IDUN minerals gillar att döpa sina läppstift efter svenska bär, och nu i höst utökade man läppstiftsafmiljen med en härlig pärla med samma namn som mitt favoritbär – Jordgubb.

 

IDUN minerals Jordgubbe lipstick

 

IDUN minerals Jordgubbe lipstick1IDUN minerals läppstift kommer i en fyrkantig hylsa av svart plast och silvermetall med hög kork och en genomlysning med läppstiftets nyans i botten på hylsan (smart!). Stiften har en svag doft av ros och är berikade med närande och mjukgörande hjortronolja. Nyansen jordgubb beskrivs som “klarröd”.

 

JordgubbJag ÄLSKAR formulan på dessa stift, välpigmenterat, mjukt och glider på läpparna som smör utan att bli flammigt eller ojämnt. Det känns mjukt och återfuktande utan att vara för “glidigt” som vissa mjukgörande och återfuktande stift kan ha en tendens att vara, och ett tunt lager räcker för att få full färgintensitet. Färgen på Jordgubb är typiskt smickrande på de flesta skulle jag tro – varken rosa eller rött, utan någonstans mittemellan. Ljusrött är väl det närmaste jag kan beskriva det som, mjukare och mer lättburet än ett klassiskt klarrött stift. IDUN minerals Jordgubb kostar 189 kr och finns att köpa hos apotekskedjorna Apoteket AB, Apoteket hjärtat, Kronans apotek och Apoteksgruppen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to IDUN minerals Jordgubb

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>