MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette

Med oktobers samarbete ihop med Brooke Shields lanserar MAC två nya varianter av sin Veluxe pearlfusion shadow palette, skimrande skuggor i fem harmoniserande nyanser. En av dom går i persika och brunt och heter Mortal.

 

MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette

 

MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette1Mortal kommer i är en kvadratisk palett i rejäl plast i varmt grått med genomskinligt lock som stängs med ett magnetsnäpp, och har samma dimensioner som MACs 4-pan paletter. Paletten innehåller fem ögonskuggor i “ränder” där de närmast kanten är smalast och den i mitten är bredast – gyllene ljusbeige (frost), ljust persikoorange (frost), korallrosa (skimmer), guldbrons (frost) och taupe (frost).

 

MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette2

 

MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette swatchJag var lite skeptisk till den här paletten vid första anblicken, den ser inte ut att vara så mycket för världen, men de flesta skuggorna blir mörkare och lite mer kräm i när man har ruggat upp den översta ytan, och både textur, formula och pigmentering var riktigt fin på samtliga fem skuggor. Mina två favoriter är den rosa i mitten och den bronsiga nedanför den rosa! Gillar du neutrala sminkningar med rosa toner som piggar upp är Mortal klart värd att spana in. Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette finns att köpa nu hos Åhléns city och NK i Stockholm, samt online hos maccosmetics.se, och kostar 435 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MAC Mortal Veluxe pearlfusion shadow palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>