IsaDora Smoky eye liner

Denna vecka lanserar IsaDora en ny ögonpenna, tänkta att användas för att snabbt kunna skapa en enkel smoky eyes look – Smoky eye liner. Pennan kommer i tre nyanser – Black, Dark grey och Dark brown, samtliga tre är matta.

 

IsaDora Smoky eye linerSmoky eye liner är en vässbar penna med en inbyggd skumgummisudd i ena änden, som ska användas för att sudda och tona pennan. Formulan beskrivs som vattenfast och fukttålig, icke-kladdig och long-lasting i upp till 12 timmar, med en mjuk och högpigmenterad textur, och kan även användas på vattenlinjen.

 

IsaDora Smoky eye liner1
10 Black, 11 Dark grey, 12 Dark brown

 

IsaDora Smoky eye liner swatch
10 Black, 11 Dark grey, 12 Dark brownPennorna är mjuka och lätta att jobba med, är högpigmenterade och sitter sedan som berget när dom har torkat, vilket innebär att man måste vara ganska snabb med att sudda. Jag tycker det smular litegrann och tonas bort för mycket när jag använder den inbyggda sudden, jag tonar hellre med mitt finger eller en pensel istället. Gillar du krämiga och vattenfasta pennor och sotade ögon så är dessa tre väl värda att spana in, min favvo är den mörkgrå som ger en lite mjukare sotad look. IsaDoras Smoky eye liner finns ute i butik nu och kostar 99 kr/st.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to IsaDora Smoky eye liner

 • Dessa såg ju trevliga ut 🙂
  Jag brukar ha problem att hitta eyeliners som jag kan använda på vattenlinjen för jag har så känsliga ögon.
  De som finns av märket Lumene Natural Code är de enda pennorna jag an använda på vattenlinjen 🙂 Lumene gör också bra pennor men av någon anledning är det bara de från LNC som funkar för mig 🙂
  Har några pennor från IsaDora med den inbyggda sudden och nej, den funkar inte. Den är så hård tycker jag. Hellre använder även jag borste eller helt enkelt ett finger 🙂
  Ha det bra
  xx

  • purity

   Jag har linser så jag använder sällan penna på vattenlinjen då det nästan alltid geggar av sig på linsen =/ kul att du har hittat en penna som funkar bra för dig!

 • Ska absolut kolla in den gråa 🙂 Skönt med en matt variant också då dom flesta är glittriga el skimriga

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>