Dior Bar 5 couleurs eyeshadow palette

Till hösten 2014 lanserar Dior fem stycken permanenta 5-ögonskuggspaletter, 5 couleurs eyeshadow palette. En av paletterna heter Bar och går i mjukt rosa, greige, grått och svart.

 

Dior bar 5 couleurs eyeshadow palette

 

Dior bar 5 couleurs eyeshadow palette1Paletten kommer i Diors klassiska 5 couleurs-förpackning med en ytterpåse av sammet. Dosan, som har spegel i locket och två medföljande applikatorer, innehåller 5 ögonskuggor med ett kviltat tryck på de fyra i hörnen och Dior-loggan på skuggan i mitten. Två av skuggorna är skimriga/frostiga (den vita och den rosa), två har en satinfinish (den grå och den greige) samt en matt (den svarta).

 

Dior bar 5 couleurs eyeshadow palette2

 

Dior bar 5 couleurs eyeshadow palette swatchSamtliga skuggor är mjuka, lättjobbade och högpigmenterade, och applicerar jämnt och fint på huden. Nyanserna är jättefina, men jag hade hoppats på att den rosa skulle ge ifrån sig lite mer färg, på min hud blir den väldigt lik den vita skuggan. Gillar du skuggor i mjuk gråskala så är det här en väldigt fin och lättjobbad palett, jag är speciellt förtjust i den grå, den greige och den svarta skuggan som är väldigt fina tillsammans. Dior är ju dock Dior, så paletten är prissatt därefter, och den faller ju inte inom allas budget, men är du sugen på lite vardagslyx och gillar färgkombinationen så är Bar väl värd att spana in. Diors 5 couleurs eyeshadow palettes kostar ca 610 kr/st, och Bar finns ute i butik nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Dior Bar 5 couleurs eyeshadow palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>