Månadens produkt – Maj 2014

månadens produkt maj14Maj har varit en händelserik månad för mig, tiden har verkligen svischat förbi, och imorgon är det juni. Sommar på riktigt och bara 3 veckor kvar till midsommar! Är det inte underbart?

Den här månaden finns det en produkt som har fått lite extra kärlek av mig: Cliniques Cheek pop-rouge i färgen Peach pop. Jag har i princip använt det varje dag sedan jag fick det i min ägo, nyansen passar verkligen till allt och rouget ger en underbar fin lyster till kinderna utan att se skimrig eller glittrig ut. Dessutom är formulan barnsligt enkelt att jobba med och skapar aldrig någonsin några skarpa linjer eller fläckar, och det sitter på plats på kinderna hela dagen. Väl investerade 305 kr, en summa pengar jag generellt sätt tycker är lite för mycket att lägga på ett rouge. Ni kan läsa mitt lite mer utförliga omdöme och kolla på en swatch här!

 

mp maj14Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Månadens produkt – Maj 2014

  • Alltså WOW, dessa rouge är ju bara så otroligt snygga och färgen ser härligt somrig ut. Min favvo den här månaden blir nog faktiskt som vanligt Seche Vite samt en ny mascara jag testat från Blinc.

  • Emma

    Min är (dock en gammal favorit) Garniers BB-cream! Äääntligen har jag fått nog med färg i ansiktet för att kunna använda den igen!

    • purity

      Den funkar inte alls för mig, den glider bara omkring i ansiktet tycker jag! Men olika produkter passar ju olika hudtyper =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>