Estée Lauder Bronze Goddess 2014 collection

Igår landade årets upplaga av Estée Lauders Bronze Goddess-kollektion i butik – varje år får jag lika mycket sommarvibbar! Kollektionen hämtar inspiration från långsträckta vita sandstränder som får en gyllene färg när solen sänker sig lägre på himlen, och ackompanjerar doften Bronze Goddess Eau fraiche skinscent och den klassiska kokosdoften från original-Bronze Goddess, som i år lanseras i skimrande kroppsoljeform.

Estée Lauder Bronze Goddess 2014
Släppdatum: 5 maj 2014

promo

This summer, Estée Lauder captivates the senses with a sultry limited edition color look and alluring fragrance experience in the NEW Bronze Goddess Summer 2014 Collection. This modern yet sensual makeup look is inspired by a symphony of color born from the enchantment of long stretched beaches of white sands that turn golden as night falls. When paired with the warm caress of Estée Lauder’s signature Bronze Goddess fragrance, stress is swept away, ushering the carefree days and warm, golden embrace of summer.

 

Bronze Goddess Eyeshadow palette (555 SEK)

 • The nudes

Sumptuous extreme waterproof mascara (355 SEK)

 • Extreme Black

Bronze Goddess Cheek glow (445 SEK)

Pure color Lip shine (285 SEK)

 • Mandarine
 • Luscious plum

Pure color Nail lacquer (240 SEK)

 • Bare
 • Buffed
 • Lust

Bronze Goddess Luminous liquid bronzer (415 SEK)

Bronze Goddess Powder (415 SEK)

 • Light
 • Medium
 • Medium Deep
 • Deep

Bronze Goddess Eau fraiche skinscent (595 SEK/100 ml)

Bronze Goddess Shimmering Body oil spray (375 SEK/50 ml)

 

the nudes eyeshadow palette
The nudes eyeshadow palette

 

mascara

 

blush + bronze
Cheek glow, Bronze Goddess powder

 

lipshines
Pure color lip shine: Mandarine, Luscious plum

 

nail lacquers
Pure color nail lacquer: Buffed
Bare, Lust

 

bronzers1
Luminous liquid bronzer, Bronze Goddess shimmering body oil spray

 

bronze goddes eau fraiche
Bronze Goddess Eau fraiche skinscentDet verkar vara ett par produkter som lanseras i USA som vi tyvärr inte får se här i Sverige, en Body splash, en Whipped body creme (åh! <3) som jag gärna hade lagt vantarna på. Men jag hänger inte speciellt mycket läpp för det, för årets kollektion är verkligen totalgrym – paletten The nudes kan mycket väl vara den enda palett jag behöver ha med mig i sommarnecessären, läppkritor kan man aldrig ha för många av och Pure color lipshine är inget undantag, Mandarine är min favvo av de två. Krämrouge ger även de vacker glow till solkyssta kinder, Cheek glow får gärna stifta närmare bekantskap med mig. Har ni hunnit spana in kollektionen i butik ännu? Vad tycker ni om årets upplaga av Bronze Goddess?


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Estée Lauder Bronze Goddess 2014 collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>