Make up store Clematis Lip gloss wand duo

Vårkollektionen Fusion från Make up store fokuserar framförallt på rosa toner, men vi hittar även ett par färgklickar i andra nyanser – bland annat det röda läppglanset Clematis.

 

MUS clematis lip gloss wand duo

 

MUS clematis lip gloss wand duo1Clematis är av typen Lip gloss wand duo, bestående av ljusrött och vampigt vinrött gloss swirlat runt varandra i tuben. Lipgloss wand duo har en snedställd filtspetsapplikator, precis som Lipgloss wand från samma märke och har en svag doft av kola. Den ljusröda nyansen har en cremefinish, medan den vinröda nyansen är skimrig. När applikatorn kommer upp ur tuben blandas de automatiskt med varandra och blir en mustig djup, varm röd med guldskimmer på läpparna.

 

ClematisSjälva formulan är halvklistrig, men inte så att läpparna klibbar ihop om man biter ihop, och klistrigheten bidrar till ökad hållbarhet. Färgen på Clematis är en riktigt härlig djup röd, lite mer dämpad än ett klarrött gloss, och jag älskar guldskimret i det. Det drar dock lite mot brunt, så gillar du inte röda nyanser med brunt i botten så kan det här vara lite murrigt för dig. Clematis lipgloss wand duo finns ute i butik nu och kostar 145 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Make up store Clematis Lip gloss wand duo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>