Kardashian Beauty Kim’s kardazzle face palette

För ett par veckor sedan lanserades systrarna Kardashians egna makeuplinje Kardashian beauty i Sverige via onlineshopen brallis.se. En av produkterna i linjen heter Kardazzle face palette, där varje syster har designat en palett var som ska representera deras egen stil. Jag har fått hem Kims palett att testa.

 

Kardashian beauty Kim kardazzle paletteSjälva paletten är i ljusbrun plast med ett guldigt paljettmönstrat tryck på, innehåller ett fack med spegel i locket med 8 ögonskuggor, och ett utdragbart fack med två rouge och en highlighter. Paletten är väldigt lätt, känns enormt plastig och det är svårt att få upp locket till den utan att använda naglarna. Det utdragbara facket är lite lättare att få ut, men det känns rappligt och åker gärna fram och tillbaka lite i sidled när man har dragit ut det fullt.

 

Kardashian beauty Kim kardazzle palette1

 

Kardashian beauty Kim kardazzle palette2I ögonskuggsfacket hittar vi 4 matta ögonskuggor i neutrala toner och 4 skimriga/metalliska i guld/kopparnyanser. De matta skuggorna är mjuka och ganska pudriga i konsistensen, och pigmenteringen är sådär, men de applicerar jämnt och fint på huden. De skimriga skuggorna är lite bättre pigmenterade och fäster lite bättre på huden, men applicerar lite ojämnt genom att lägga sig lite i skimmerklumpar här och var – undantaget är den rostorange skuggan längst ner till höger som är helt fantastiskt krämig, högpigmenterad och trevlig att jobba med.

 

Kardashian beauty Kim kardazzle palette swatch1
Matta ögonskuggor (övre raden)

 

Kardashian beauty Kim kardazzle palette swatch2
Frostiga ögonskuggor (nedre raden)I rougelådan hittar vi ett frostigt ljust laxrosa rouge, ett ljust persikorosa rouge med satinfinish, och en frostig highlighter med mycket gula undertoner. Pigmenteringen i rouget till vänster är ganska bra, är man inte jätteljus i hyn blir det nog snarare som en rosa highlighter med tanke på hur frostigt det är. Rouget i mitten applicerar tyvärr ganska pudrigt och skirt, highlightern är det mer färgtryck i, men den blir dessvärre lite flammig när man applicerar den på huden.

 

Kardashian beauty Kim kardazzle palette swatch3
Rouge och highlightersHela paletten ger ett intryck av billiga material och ingredienser, det känns som något man har köpt på leksaksaffären och det är inget som jag personligen skulle köpa om jag tittade på den i butik (och med tanke på vilka märken Kardashian-systrarna skyltar med att de använder själva tror jag inte att de skulle använda en sådan här produkt själva heller) – är produkterna av hög kvalitet gör det mig inte så jättemycket om förpackningen är plastig, men i den här paletten så är det egentligen bara en enda skugga som presterar riktigt bra, resten är väldigt mediokra. Kim’s kardazzle face palette kostar 199 kr hos Brallis.se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>