The Body Shop Boudoir pink The sparkler

Fina retroflaskor, vackert skimmer som kan sprayas på kropp, ansikte och hår, och en svag blommig doft – är dessa tre faktorer saker du gillar bör du absolut spana in skimmerpudret The sparkler från The Body shop. I jul lanseras två nyanser – Enchanting gold, som även släppts föregående tre år, och Boudoir pink, som är en repromote från julen 2011. Den sistnämnda nyansen är den jag tänkte att vi skulle ta en närmare kik på idag.

 

TBS boudoir pink the sparkler

 

TBS boudoir pink the sparkler swatchThe Sparkler kommer i en frostad glasflaska med retropuff, som används för att puffa ut pudret på hud och hår. Det appliceras med fördel på huden efter att du har smort in dig, då fäster det lite bättre. Resultatet blir ett finmalet, väl spritt skimmer i en kalltonad ljus pudrig babyrosa nyans som känns silkesmatt på huden och har en svag blommig doft. Superfint då du vill lyxa till det och glänsa lite extra, dessutom är själva förpackningen ungefär hur fin som helst att ha på sminkbordet! The Sparkler finns att köpa året ut tillsammans med resten av The Body Shops julprodukter och kostar 255 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to The Body Shop Boudoir pink The sparkler

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>