NARS Last tango cinematic lipstick

Med vinterkollektionen inspirerad av Guy Bourdin lanserade NARS 5 limited edition-nyanser av sitt Cinematic lipstick. En av dom heter Last tango och är en krämig brun/beige/rosa.

 

NARS lipstickCinematic lipstick kommer i NARS knubbiga, matta svarta läppstiftshylsa som visserligen är väldigt vacker, men väldigt lätt suger åt sig puderdamm, och minsta lilla fettfläck syns på hylsan om man råkar ta på den med fingrar du nyss smörjt in ansiktet med, till exempel. Cinematic-formulan beskrivs som högpigmenterat, krämigt och återfuktande med en lätt glossig finish, och är berikat med Monoï-olja och Vitamin E.

 

NARS Last tango cinematic lipstickNär jag först såg Last tango i hylsan tänkte jag “meh”, men jag har lärt mig på sistone att inte förkasta den här typen av bruna nyanser så snabbt förrän jag har testat dom på läpparna – för i vissa fall visar dom sig vara riktiga fullträffar, vilket Last tango råkade vara. Det här är ett perfekt vardagsstift för mig som har lite mer pigmenterade läppar, som värmer upp läpparna och ger en nude-look utan att vara för uppseendeväckande och utan att anta den där hemska 90-talsbruna nyansen. Dessutom är formulan helt fantastisk, läppstiftet känns knappt på läpparna då man får full färgtäckning i ett väldigt tunt lager, och läpparna får en diskret glossig finish. Det här är väldigt nära perfektion – en av de bästa och skönaste läppstiftsformulas jag har testat.

 

Last tangoCinematic-läppstiften kommer även i nyanserna Full frontal (lilatonad fuchsia), Goodbye Emmanuelle (mediummörk knallig rosa), Short Cirquit (orangeröd) och Future red (klassisk röd), och jag är riktigt sugen på att köpa på mig fler nyanser. Viola på Killer Colours har swatchat Full frontal, Goodbye Emmanuelle och Short cirquit här, om ni är sugna på att se hur fler nyanser ser ut på läpparna! Last tango och de andra Cinematic-läppstiften finns att köpa hos Sephora, i NARS onlinebutik och hos HQHair och kostar ca 200-250 kr/st beroende på inköpsställe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to NARS Last tango cinematic lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>