Clean White woods EdP

Nu i september lanserar CLEAN sin nya doft vid namn White woods. Inspirationen bakom doften är lugnet av en skogsdunge, och beskrivs som en sensuell, ren och viktlös varm och träig doft.

 

Clean white woods edpToppnoterna består av bergamot, mandarin och svartpeppar, som sedan utvecklas i hjärtnoterna magnolia, kalla och vaniljblomma, och bottnar i sandelträ, pralinmysk och ambraträ. Den öppnande doften är pudrigt blommig och citrusaktig, men landar snabbt i en varm och gosig trä-doft med en hint av vanilj och blomblad som känns perfekt nu till hösten. Väldigt olik min bästa jobbparfym CLEAN Warm cotton, men ändå väldigt lättburen och mysig, perfekt för dig som gillar varma dofter utan att de blir för söta.

Den här doften har en självklar plats i min CLEAN-samling, den har samma rena enkelhet som de andra dofterna men är betydligt mer intressant för de dagar då du vill ha lite mer djup än bara rent och fräscht. CLEAN White woods EdP säljs i flaskor om 30 och 60 ml och kostar 450 respektive 695 kr/st. 

In English: In September, CLEAN launches their new scent, White woods EdP. It’s described as “a warm, luxurious scent that embodies the pure essence of natural light dancing in a quiet wooded path”. The top notes are bergamot, mandarin and black pepper, the heart consists of magnolia, calla lily and vanilla orchid, and the base notes are sandalwood, pralin musk and amber woods. It opens like a powdery flowery citrus, but quickly sets into a warm and snuggly wooden scent with a hint of vanilla and flower petals, perfect for fall. Very unlike my best at-work secnt Warm cotton from the same brand, but still very clean, crisp and easy to wear, perfect if you like warm scents that aren’t too sweet. Perfect for those days when you want a simple and not too overwhelming scent, but still want a bit more depth than just “clean and fresh”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Clean White woods EdP

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>