Make up store 403 Slim lipstick

Med augustikollektionen Jelly lanserar Make up store två läppstift, ett av dom är ett slim lipstick och har namnet 403. Det är ljust rosa och är matt i texturen.

 

MUS 403 slim lipstickSom hörs på namnet så kommer Slim lipstick i en smal, hög hylsa. Den ligger stabilt i handen för att vara en så pass liten och tunn hylsa i (visserligen rejäl och gedigen) plast, och korken fästs med ett snäpp. Det är fritt från doft, och färgen på 403 är som sagt en ljus rosa med neutral underton.

 

403Själva formulan är ganska torr, men inte så torr att stiftet drar på läpparna när man applicerar det, och det framhäver heller inga torrflagor eller torkar ut läpparna. Det får en matt, men inte kritmatt, mjuk finish på läpparna, och trots den ganska ljusa färgen (är du väldigt blek och/eller har lite pigment i läpparna kommer du uppleva detta som mediumfärgat rosa) så är det smickrande mot min hudton och ger inget idomin-intryck. Tack vare den lite torrare konsistensen sitter det bra på läpparna under dagen, även genom en måltid.

Make up store kommer att släppa fler av dessa Slim lipstick under hösten och vintern, just 403 finns i butik från och med augusti (finns redan ute i vissa butiker) och kostar 175 kr.

In English: One of  the two lipsticks in the Make up store august collection Jelly is Slim lipstick in 403. It’s a light neutral pink with a matte finish that comes in a slim tube. It’s scent-free and the texture is quite dry, but not so dry that it tugs on the lips or enhances dry spots but is quite comfortable on the lips without being drying. The shade is quite flattering against my skintone, and it lasts well on the lips thanks to the drier texture. There will be more Slim lipsticks released during fall and winter, so keep an eye out for those if you like the look of 403!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Make up store 403 Slim lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>