Månadens produkt – april 2013

månadens produkt april 13Under april månad har jag sträckt mig lite extra ofta efter en doft jämfört med mina andra parfymflaskor – Yves Rochers nya Secrets d’ essences Neroli. Den är varm, söt och blommig, men samtidigt lätt och fräsch, med doftnoter från alla komponenter av neroliträdet – eterisk neroliolja (blommiga, fräscha noter), absolute från apelsinblomma (varma honungslika noter), essens från pomeransträdets blad, petitgrain (lite bitter och jordig) och slutligen essens från bitter apelsin (fräsch citrus). Stormgillar, och den skriker verkligen vår och sommar! Väl värd att provsniffa på. En flaska kostar 229 kr alt 329 kr för en flaska på 30 respektive 50 ml hos Yves Rochers webshop eller i deras koncept stores.

 

mp april 13Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: This month, I’ve reached a bit extra for one bottle of perfume in particular before others – Yves Rocher’s Secrets d’ essenceds Neroli. It’s warm, sweet and flowery, but still light and fresh, with notes from all parts of the neroli tree – just wonderful and perfect for spring and summer! Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Månadens produkt – april 2013

  • Nu har jag sett flera skriva gott om den här. Måste ta mig till YR och sniffa lite.

  • Min favorit produkt av alla har nog varit havregryn som jag tvättar mitt ansikte med varje morgon. Ekologiskt, praktiskt och väääldigt billigt!

  • Har haft tre produkter som jag totalförälskat mig i den här månaden!
    Make Up Forever HD Foundation, e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Cream och Isadora-läppstiftet i färgen Honeysuckle! 😀

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>