Essie Avenue maintain

Först ut att testas av Essies vårlack är det duvblå Avenue maintian. Eller, det är väl egentligen inte duvblått, för duvblått tycker jag är lite dovare, men det tillhör samma färgfamilj fast med mer “stuns” i, så att säga. I alla fall, det är ett cremelack, och det här är himla tjusigt på mina naglar. Vårigt, somrigt, chict men ändå inte för skrikigt eller uppseendeväckande, och jag trivdes som fisken i vattnet med det här lacket på naglarna som dessutom är väldigt smickrande mot min hudton. Hade jag lackat lite mer noggrant hade jag kommit undan med två lager, men jag slutade på tre för att få full täckning på samtliga naglar. Jag använde Trind nail repair som underlack och Seche vite som överlack.

 

Essie avenue maintain

 

Essie avenue maintain1

 

Essie avenue maintain2

 

Essie avenue maintain3In English: Avenue maintain from the Essie spring collection is a bright dove blue creme, which looks absolutely great on my nails. A perfect shade for spring and summer, chic but yet not too bold or bright, and I really loved wearing this – it’s also very flattering against my skintone. If I had been more precise when applying it, I would have gotten away with two coats, but I did three to get all nails completely opaque.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to Essie Avenue maintain

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>