IsaDora Cloud + Meadow

Vecka 9 lanserade IsaDora ett gäng nya Graffiti-nagellack, ni vet dom som krackelerar, i pastellnyanser. Jag är sjukt mätt på krackellack just nu, men jag blev desto mer pepp på de vanliga pastellacken som släpps som komplement tillsammans med de nya Graffiti-lacken! Totalt är det sju lack som lanseras, varav tre är nya i sortimentet och de andra fyra har släppts förut. Två av de nya lacken heter Cloud och Meadow.

Alla tre pastellerna är verkligen riktigt ljusa, som ett vitt lack där en droppe färg har blandats ner i det ungefär. Cloud är ljust himmelsblått, medan Meadow är svagt marsipangrönt (ljusare och mer dämpat än förra vårens Marzipan), och båda är krämlack. Pasteller brukar tendera att vara tjocka och lite knepiga att lacka med, men formulan på dessa var verkligen underbar. Tunn, lättjobbad och applicerar jämnt, och täcker med två lite tjockare lager eller tre tunna (jag lackade tre tunna). Superfina och våriga som tusan, och faktiskt ganska unika i min lacksamling. Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

IsaDora Meadow + cloud

 

IsaDora Meadow + cloud1

 

IsaDora Meadow + cloud2

 

IsaDora cloud
Cloud

 

IsaDora Meadow
MeadowIn English: IsaDora launches three brand new pastel polishes together with their pastel Graffiti polishes for spring. Two of the new (regular) pastels are Cloud, a light sky blue, and Meadow, a light marzipan green (lighter and less saturated than Marzipan that was released last spring). These had a really nice formula for being pastels and was a dream to work with, I did three thin coats but they should be opaque in two thicker coats as well. Absolutely lovely and perfect for spring, and these are quite unique in my polish collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to IsaDora Cloud + Meadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>