Illamasqua Raindrops

Efter att ha sett Temptalia höja Illamasqualacket Raindrops till skyarna för andra gången och benämna det som sitt “all-time favourite nail lacquer” var jag tvungen att klicka hem ett exemplar när Illamasqua återlanserade nyansen i sitt sortiment under februari 2013.

Raindrops är ett grått jellylack med blå undertoner och flake-skimmer i silvergrått. Jag har inte sett någon liknande nyans hos något annat märke, så det här är verkligen unikt i lacknördsvärden. Och dessutom är det helt fruktansvärt vackert också. Det är ganska skirt, men går att bygga upp i täckningsgrad väldigt enkelt utan att förlora jellykänslan, och den softa gråblå färgen är enormt smickrande mot min hudton. Jag lackade tre lager och hade inte några som helst problem med formulan som var hur trevlig som helst, däremot var lacket mjukt ganska länge innan det torkade trots att jag använde snabbtorkande överlack. Det är det dock värt, för som jag älskar det här lacket. Det är SÅ fint! Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

Illamasqua raindrops

 

Illamasqua raindrops1

 

Illamasqua raindrops2

 

Illamasqua raindrops3In English: After seeing Temptalia raising Illamasqua’s Raindrops to the skies for the second time around and naming it her “all-time favourite nail lacquer”, I just had to order a bottle when Illamasqua re-launched the shade in february. It’s a bluish grey jelly with silver grey flake shimmer in it, and I haven’t seen anything like it ever – very unique. And very beautiful, too! The shade is very flattering against my skintone. I did three coats (it’s sheer but can be built up in coverage without losing the jelly feeling) and the formula was lush, however I did have some problems with the drying time even when using a fast drying top coat. It’s worth it though, because it’s super super gorgeous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

21 comments to Illamasqua Raindrops

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>