Lime Crime My beautiful rocket lipstick

Jag fick mersmak efter att ha testat tjusiga Poisonberry i höstas och beställde hem ett gäng av Lime Crimes underbara läppstift i den härliga enhörningshylsan. Ett av dom som kom hem till mig i den första laddningen (för en till beställning kommer det definitivt bli inom kort!) är My beautiful rocket.

 

 

Limecrime My beautiful rocket lipstickMy beautiful rocket är en ljus, neutral orange som är väldigt lättburen för att vara ett orange läppstift, som oftast brukar vara aningen mörkare än detta. Precis som Poisonberry är det krämigt och härligt i konsistensen, heltäckande och har en svag doft av vanilj. Och hylsan kan man ju tråna över ungefär hur länge som helst.

 

My beautiful rocketJag upplever att My beautiful rocket applicerar bäst av de Lime Crime-stift jag har testat hittills, färgen blir jämn och fin utan att bli flammigt, även om jag har glömt att återfukta läpparna lite extra innan jag lägger på det. Gillar du orange läppstift är My beautiful rocket nästan ett måste-köp, så himla fint! Lime Crimes läppstift kostar $15.99/st och finns att klicka hem från deras webshop.

In English: I wanted more after trying out gorgeous Poisonberry this fall and ordered a bunch more of Lime Crime lipsticks in the pretty unicorn tube. One of those that reached me in my first order (will order more shortly for sure!) is My beautiful rocket, a light bright neutral orange that is surprisingly easy to wear for being an orange. Just like Poisonberry, it’s creamy and smooth in consistency, has got high coverage and a faint vanilla scent. It applies best of the Lime Crime lipsticks I’ve tried so far, the colour is even and smooth even if I forget to moisturize the lips just before applying it. If you love orange lipsticks, this is a must-have!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Lime Crime My beautiful rocket lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>