Swatches: China Glaze Glitz-Bitz ‘N pieces

Nu i februari lanserade China Glaze en kollektion med effektlack i form av  vad dom själva kallar för 3D-glitter, Glitz-Bitz ‘N pieces. För mig är 3D-glitter samma sak som holografiskt glitter, dessa lack består av olikformade  och olikfärgade glitterpartiklar, där samtliga lack har svart glitter som bas. Här kommer lite flaskbilder och swatches!

 

China Glaze Glitz-bitz 'n pieces

 

Razzle me, dazzle me swatch
Razzle me, dazzle me

 

Glitz 'n pieces swatch
Glitz ‘n pieces

 

Mosaic madness swatch
Mosaic madness

 

Bling it on swatch
Bling it on

 

Scattered & Tattered swatch
Scattered & Tattered

 

Graffiti glitter swatch
Graffiti glitterJag är lite kluven till vad jag tycker om dessa, dom ser onekligen lite “smutsiga” och röriga ut när dom väl är målade på nageln, men de ger en ganska cool effekt! Tror jag hade varit mer förtjust om de inte hade innehållit stavglitter. De är ganska skira, så de är menade att användas som effektlack ovanpå ett annat nagellack. Mest av dessa gillar jag Glitz ‘n pieces, Mosaic madness och Bling it on. China glazes lack kostar 98 kr/st och finns att köpa bland annat hos Eleven, Doftoteket, enskilda parfymerier och salonger.

In English: This month, China Glaze launched a collection with effect polishes with what themselves call 3D glitters, Glitz-Bitz ‘N pieces. For me, 3D glitters are the same thing as holographic glitters, these consist of glitters in different shapes and colours, where all polishes has got black as a common base. I can’t really decide what I think of these, they do look a bit “dirty” and messy once on the nail, but they do look pretty cool! They are quite sheer, so they are meant to be used as an effect polish on top of another shade. My favourites are Glitz ‘n pieces, Mosaic madness and Bling it on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Swatches: China Glaze Glitz-Bitz ‘N pieces

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>