MAC Betty bright lipstick

Ett av de 6 läppstift som släpps med MACs vårkollektion Archie’s girls heter Betty bright, och hör som det låter på namnet till Betty-delen av kollektionen.

 

MAC Betty bright lipstickPrecis som resten av produkterna i kollektionen kommer läppstiften i vita specialdesignade hylsor – detta stift är det Betty som pryder. Formulan är Satin, vilket innebär att stiftet har hög täckning med lätt glans, och jag skulle beskriva nyansen som neonigt persikorosa.

 

MAC Betty bright lipstick1Precis som MACs läppstift brukar vara är Betty bright lättarbetat, går på fint på läpparna och har en svag doft av vanilj. Tyvärr så är det här en nyans som får lite lätt idominvarning på mina läppar när jag smackar på det i sin fulla prakt, då mina läppar är väldigt högpigmenterade naturligt och min hudton är kalltonad, så finast är det här stiftet på mig när jag bär ett tunt eller “blottat” lager.

 

betty brightGillar du persikonyanser, neonstift och ljusa, härliga färger tror jag absolut att du kommer uppskatta Betty bright – finast är det nog absolut på er som har lite varmare hudtoner! Stiftet kostar 215 kr (pga special packaging) och finns ute i butik från och med 8 mars 2013.

In English: Betty bright is one out of 6 lipsticks from the spring collection from MAC, Archie’s girls. It’s part of the Betty part of the collection, and the lipstick is in the Satin formula and is an almost neon peachy pink. It behaves up to MAC standard on the lips – easy to apply, highly pigmented and comfortable to wear, and has a faint vanilla scent. It will work better on those of you with warmer skintones than on cool toned babes (such as myself), but it’s a really nice and neon bright shade!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to MAC Betty bright lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>