Chanel Poudre Signée de Chanel

Dyrgripen och stjärnprodukten i Chanels vårkollektion 2013, Printemps précieux de Chanel, är ett highlighterpuder och heter Poudre Signée de Chanel. Pudret är vackert dekorerat med blommor, läppstift och Chanels logo och är lika vackert att titta på som själva pudret är på huden.

 

Chanel Poudre signée de Chanel

 

Chanel Poudre signée de Chanel1

 

Chanel Poudre signée de Chanel2
Den medföljande applikatornDosan kommer i en sammetspåse med en medföljande platt skumgummiapplikator. Själva dosan är Chanels klassiska blanka svarta med rundade kanter och emblemet ovanpå locket. I locket på dosan finns en spegel, och själva pudret skyddas med en plastkupol vid leverans.

 

Chanel Poudre signée de Chanel3

 

Chanel Poudre signée de Chanel4Det här pudret är verkligen ett samlarobjekt, för oj oj oj så vackert det är. Jag skulle kunna ställa det i ett glasskåp och ha det enbart som dekoration, faktiskt. Men nu råkar det vara så att pudret även blir helt fantastiskt på huden, och trots att det skär i mitt hjärta att behöva sätta penseln i det vackra mönstret så är det verkligen värt det. Pudret är extremt finmalet och ger en nästan “transparent”, aningen varm pärlemoglow till huden. Applicerar man med den medföljande applikatorn blir det lite mer täckande för en framträdande glow, men det kan även appliceras med en borste över hela ansiktet för lyster. Det framhäver inte porer och ser extremt naturligt vackert ut på huden, som en krossad pärla – Chanel är verkligen mästare på denna sortens puder.

 

Chanel Poudre signée de Chanel5

 

Chanel Poudre signée de Chanel swatchJag är väldigt väldigt glad att jag har den här dosan i min ägo, detta puder kommer bli välanvänt och älskat i min samling. Får du tag på det och är sugen på det föreslår jag att du slår till, för det verkar som att det har kommit väldigt få exemplar till diskarna här i Sverige. Poudre Signée de Chanel kostar 535 kr och finns ute i butik nu.

In English: The star product of the Chanel spring collection this year, Printemps précieux de Chanel, is a highlighter powder embossed with the Chanel logo, flowers and lipsticks. It’s called Poudre signée de Chanel, and the classic black Chanel compact comes in a dark velvet bag with a flat sponge applicator included. This powder is really a collector’s item, it’s so gorgeous that I could place it in a glass cabinet and keep it like that just because it’s pretty – but it happens to also be stunning on the skin, which makes it worth putting a brush in it although it breaks my heart a bit. It’s finely milled and gives an almost “transparent” warm pearl glow to the skin. If you use the applicator you get a more opaque result, if you use a brush it’s perfect to use as an all over face-powder. It doesn’t emphasize pores and looks naturally beautiful on the skin, and I’m so happy that I own it – this will be a well loved jem in my makeup collection.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

19 comments to Chanel Poudre Signée de Chanel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>