China Glaze Ahoy!

Rosa + mikroglitter – what’s not to like? Lacket Ahoy! från China Glazes vårkollektion Anchors Away är ett lite mörkare, intensivt knallrosa jellylack med en dragning mot rött och massor av mikroglitter i guld och rosa. Fantastiskt snyggt är det, tyvärr har jag inte riktigt lyckats fånga det fantastiska glittret och skimret på bild. Det här är nog ett lack som måste ses i verkligheten för att komma till sin fulla rätt. Två lager gav full täckning, och det är väldigt pigmenterat för att vara ett jelly-lack. Jag använde Scratch nails ridgefiller som underlack och Seche vite som överlack.

In English: Pink + micro glitter – what’s not tol like? Ahoy! from the China Glaze spring collection Anchors Away is a darker, intensive bright pink jelly with a hint of red and lots of micro glitter in gold and pink. It’s absolutely stunning, unfortunally I haven’t succeeded in capturing the fanastic glitter and shimmer in my pictures. This is a polish that must be seen in real life to be fully appreciated. Two coats gave full coverage, and it’s very pigmented for being a jelly. I used Scratch nails ridgefiller as a base coat and Seche vite as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>