The Body Shop Boyfriend jeans, Sweet pea, Berry cheeky, Blackcurrant affair & Grape expectations Colour crush eyeshadow

I slutet av januari lanserade The Body Shop en ny singelgögonskugga – Color crush eyeshadow. Skuggan kommer i hela 30 färgglada nyanser (7 matta och 23 skimriga), jag har testat Boyfriend jeans, Sweet pea, Berry cheeky, Blackcurrant affair och Grape expectations.

 

TBS colour crushSkuggorna är formulerade på finmalda pigment och Community fair trade-ingredienser: kokosnötsolja, paranötsolja, sesamfröolja, marulaolja och honung, som tillsammans ska ge en sammetslen, krämig konsistens, lyster och hållbarhet. Skuggorna är 100% cruelty free och innehåller inte ämnen från skaldjur, och de stilrena enkla dosorna är tillverkade av återvinningsbar plast.

 

TBS Colour crush1Jag gillar verkligen pigmenteringen och krämigheten på dessa skuggor – dom är lätta att applicera, ger ifrån sig kraftigt med pigment och blir jämna och fina på huden, framförallt ovanpå en primer. Den minimalistiska förpackningen är perfekt för dig som har ont om plats men ändå vill ha god översikt över dina skuggor, och nyansutbudet täcker de allra flesta färgbehoven från en ljus highlighter till flera nyanser av brunt, färgsprakande nyanser i alla regnbågens färger, och grått och svart för att skapa de sotigaste sotningarna. Ni kan se hela nyansutbudet här.

 

TBS grape expecatations colour crush eyeshadow swatch
Grape expecatations

 

TBS blackcurrant affair colour crush eyeshadow swatch
Blackcurrant affair

 

TBS berry cheeky colour crush eyeshadow swatch
Berry cheeky

 

TBS sweet pea colour crush eyeshadow swatch
Sweet pea

 

TBS boyfriend jeans colour crush eyeshadow swatch
Boyfriend jeansLansera en fyllbar palett och dessa skuggor i pan-format, The Body Shop, så har ni helt klart ett frälst fan i mig! Skuggorna kostar 135 kr/st och finns att köpa i din närmaste The Body Shop-butik eller online hos Thebodyshop.se.

In English: In january, The Body Shop launched a new single eyeshadow formula – Colour crush eyeshadow. It’s available in 30 shades (7 matte and 23 shimmery), I’ve tried the shades Boyfriend jeans, Sweet pea, Berry cheeky, Blackcurrant affair and Grape expectations. The shadows are formulated with finely milled pigments and Community fair trade produced coconut oil, brazil nut oil, sesame oil, marula oil and honey. They are 100% cruelty free, and the sleek see thru compacts are made out of recyclable plastic. I really love the high pigmentation and the creamy consistency of these shadows, they apply like butter, especially on top of a primer. The shade range is good – from a highlighter to several browns, to all the shades of the rainbow to smoky greys and black. Launch a fillable palette and these shadows in a pan format, The Body Shop, and I would definitely be a huge fan! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to The Body Shop Boyfriend jeans, Sweet pea, Berry cheeky, Blackcurrant affair & Grape expectations Colour crush eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>