Glossybox – Januariboxen 2013

Nytt år, ny månad, ny Glossybox i brevlådan! Januariboxens tema är “Functional beauty”, inspirerad av design och arkitektur, där funktionella produkter ska fylla en specifik del av din dagliga skönhetsrutin. Min box innehöll:

 

glossybox jan 13En provburk på 8.5 gram av Burt’s bees Lemon butter cuticle cream (fullsizepris 79 kr/17 gram), en miniflaska på 50 ml av Percy & Reed Reassuringly firm session hold hairspray (fullsizepris 149 kr/250 ml), en fullsizetub av Babor Super style mascara, volume and length (189 kr/8 ml), en Intensity eye pencil från Elite models i färgen Mysterious black 01 (värde 109 kr), och en förpackning Eco makeup remover wipes från Oliva by CCS (värde 50 kr).

 

glossybox jan 13(1)Det följde även med ett nytt nummer av Glossybox-tidningen GlossyMag. Den här månadens box var en besvikelse för mig – framförallt för att jag redan gått Burt’s bees-krämen i marsboxen förra året, vilket är riktigt trist, tycker man hade kunnat lägga ner något annat från märket i boxen istället. Dessutom var det här andra gången som Illamasqua fanns med i vissa boxar och andra gången min box inte var boxen med Illamasqua, men å andra sidan fick jag en mascara istället som ska bli spännande att testa. Makeup-wipes är alltid bra att ha också, men det var inget i den här boxen jag känner att jag bara vill slänga mig över och testa nu på en gång. Hoppas på en bättre box nästa månad!  Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: This month’s Swedish GlossyBox had the theme “Functional beauty”. My box contained a sample jar of Burt’s bees Lemon butter cuticle cream (8.5 g), a mini bottle of Percy & Reed Reassuringly firm session hold hairspray (50 ml), a Super style mascara, volume and length from Babor (8 ml), an Intensity eye pencil in black from Elite models (1,1 g) and a pack of Eco makeup remover wipes from Oliva by CCS (24 pieces). I’m not that excited at all about this month’s contents, I’ve already got a Burt’s bees cream in last year’s march box, and this is the second time they included an Illamasqua product in some boxes and I missed out on it. The mascara seems interesting though, and Makeup wipes are always good to have in handy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

44 comments to Glossybox – Januariboxen 2013

 • tova

  fick samma förutom illamasqua ist för mascaran, nöjd!

 • Ellen

  Samma fast istället för hårspray fick jag torrbalsam och istället för mascaran fick jag ett cream pigment från illamasqua.
  Jag blev supernöjd, eyelinern är förresten jättebra 🙂

 • Jag fick samma som Ellen ovan och är också jättenöjd.

 • Emma

  Jag fick en tandkräm istället för en mascara… sluta klaga.

  • purity

   Tandkräm har jag faktiskt fått i en box också, den gick ju å andra sidan åt men det är ju mer en hygienprodukt än en skönhetsprodukt faktiskt.

 • Sofia

  Jag fick eyelinern, nagelbandscremen, hårsprayen, make up wipes, samt en tandkräm (!) från SB12.

  Blev småbesviken först, dels för att nästan hälften av grejerna var typ hygienprodukter och för att boxen kändes lite ‘billig’.
  Men egentligen ärnog tandkrämen det mest användbara. Och har sjukt torra bagelband just nu. Spray och eyeliner hår alltid åtså överlag rätt nöjd nu 🙂 (wipes känns dock väldigt… Oeffektivt?)

 • Diana

  Jag är supermissnöjd med min box den här gången. Innehållet i boxen stämde inte alls med det som stod på innehållskortet som kommer med. Mejlade och sa att jag mycket hellre skulle vilja ha det som stod där (typ Argan Oil++ för håret) och då säger de att mitt innehåll stämmer och att det var kortet som var fel, så jag får inte byta produkter eller så. Fick tandkräm istället(?!) Och torrschampoo istället för hårsprayen som stod med. Riktig dålig box blev det för mig…

 • Mascaran lät spännande! Är det en volymmascara?

 • Var lite besviken på min med speciellt när man får samma produkt som man fick i mars =( tyckte det va den tråkigaste boxen jag fått så jag längtar efter februariboxen.
  Och ansikts removern va hemsk fick sveda i hela ansikten och blev helt röd =( hoppas du tål dom bättre .
  http://nowaki.blogg.se/2013/january/glossybox-januari-2013.html
  det fick jag i min box

 • Emma

  Jag fick också samma i min box. Kul att mascaran är lila (iaf för mig) aldrig testat någon sådan innan 🙂

 • Katarina

  Tyckte också att boxen var riktigt tråkigt. Speciellt då jag också fått nagelbandskrämen en gång förut och den gamla inte ens är slut. Idén är väl att man ska få testa nya produkter. Fick samma som du men Illamasqua istället för mascaran.

  • purity

   Jag fick svaret att nagelbandskrämen var så populär i mars att både glossybox och burt’s bees ville ta tillbaka den i månadens box. Men som du säger är det nog många som inte har hunnit göra slut på den gamla och jag hade också hellre testat någon ny produkt, eller ett nytt märke.

 • Ida

  Jaa, månadens box var väl sådär..
  I min fick jag makeup wipes, hårspray, håroljan, nagelbandskrämen och kajalpennan.

  Men om man jämför så är väl min box bland de bättre, hade jag fått tandkräm hade jag blivit ganska besviken..

  Hört dock från ett par håll att de fått allergiska reaktioner från sminkborttagningsservetterna, och i vissa fall verkar det ganska allvarligt.
  Så jag skulle väl rekommendera alla att ta det försiktigt med just dem, då det verkar som det kan ha varit något fel på den sändningen som glossybox skickat!

 • Jag var nöjd med boxen tills jag såg vad andra hade fått.
  Jag fick ingen mascara och ingen krämskugga från Illamasqua, utan en tandkräm i stället… yeeay…

  Kändes inte särskilt kul, speciellt inte eftersom jag fick en tandkräm i somras också!

  Dessutom verkar det vara något fel på min ögonpenna, alla pratar om hur krämig och härlig den var, medan min är snustorr och försöker jag måla med den på ögonlocken så känns det som jag ska trycka ut ögat när jag försöker få fram någon svärta.

  Så nae, denna månad är jag lite småtjurig faktiskt.
  Brukar annars inte bry mig så mycket om skillnaden mellan boxar och så men den här månaden känns det riktigt surt.

 • Maria

  I min box fick jag torrbalsam, makeup wipes, nagelbandskräm som jag fått i tidigare box, krämskuggan och eyelinern. Jag kan säga att jag är glad att jag fick krämskuggan från illamasqua samt torrbalsam, resten av grejerna känns sådär. Ingen toppbox i min tycke.

 • Mia

  Jag fick samma fast torrbalsam och mintgrönt krämpigment från Illamasqua.
  Jag tror att ni som fått samma sak i boxen flera gånger kan skriva och klaga så får ni nåt nytt, det är inte meningen att man ska få samma två gånger, har läst förut att dom byter ut det då.
  Jäkligt glad att jag INTE fick mascara, har fått det i mina 3 senaste boxar…

 • Elin

  Jag fick hårspray, nagelbandskräm, make up wipes, linern och tandkrämen. Detta är första gången jag faktiskt blev besviken. Hårspray fick jag i förra boxen och så ofta använder jag det faktiskt inte. Tandkräm är tandkräm liksom.. Nagelbandskräm känns bara som en onödig produkt. När kommer jag på att jag är torr där liksom? Jag har ju handkräm. Wipsen var jag väldigt nyfiken på men dessvärre reagerade jag på dem genom att det sved väldigt mycket runt ögonen. Dock var de väldigt effektiva, men jag kommer nog inte våga använda dem. Det enda som jag verkligen blev glad över var linern. Den använde jag imorse och den höll fint hela dagen.

 • Erika

  Jag fick samma som du, fast jag fick ett Cream Pigment från Illamasqua istället för maskaran du fick. Jag är nöjd! Krämen från Burts Bees är inget jag har sedan förut och Illamasqua är ju alltid kul att få. Wipesen kändes lite tråkiga men de lär bli använda ändå 🙂

 • Nathalie

  Jag fick samma som dig, fast istället för mascaran så fick jag en tandkräm från SB12 :p eller aa, hårsprayen var ett torrbalsam istället! De liknade, så såg det först nu när jag kollade igen.

 • Sofie

  Jag är oxå missnöjd med denna box – tandcreme:( Wipes – känns billiga å mkt parfymerade, nagelbandscremem har jag fått förut.. Nu får de skärpa sig annars tappar de prenumeranter!

 • Efwa

  Jag fick exakt samma. Har inte tagit slut på min förra nagelbandskräm och ville inte ha samma igen. Tanken är väl att man ska testa nya saker, inte samma som förr?

  Men nu fick jag iallafall inte någon rynkkräm.

  • purity

   Ja det var det jag trodde också. Hade varit roligare att få testa någon annan produkt från samma märke, deras läppbalsam till exempel är ju grymma!

 • Efwa

  Eyelinern var för övrigt riktigt kass!

  Den var hård, gav knappt färg och var svårapplicerad. På vanliga huden på ögonlocken gick den inte att sudda ut och på vattenlinjen gav den ingen färg och höll inte heller. Den åkte ner i soptunnan på en gång.

 • Ce

  Min sista GB (eftersom den var gratis, betalade med poängen). Plötsligt kändes det inte så dramatiskt att den var rätt trist, jag menar jag fick den ju “på köpet” hehe. Men som flera har skrivit innan, akta dig för whipes:en! Jäklar vad de sved! Använde de igår kväll när jag kom hem efter jobbet och var trött och jag har aldrig reagerat så starkt på en produkt. Aouch!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>