IsaDora Gelato Eye shadow quartet

Ögonskuggskvartetten i IsaDoras vårkollektion Bella vita heter Gelato, som betyder glass på Italienska. Den innehåller en pastellgul, en pastellrosa, en pastellila och en mintgrön skugga, där alla har en frostfinish förutom den rosa skuggan som är i satin-finish.

IsaDora gelato eye shadow quartet

IsaDora gelato eye shadow quartet1Paletten är IsaDoras klassiska fyrkantiga med genomskinligt lock och medföljande dubbelsidig applikator. Själva skuggorna är väldigt mjuka, lätta att jobba med på huden och appliceras jämnt och fint, men precis som med de flesta pasteller så ska man inte vänta sig något annat än en mjuk och skir effekt på huden. Tror verkligen dessa skuggor kan komma till sin rätt på någon som är mörkare i hyn, för de som är bleka så blir det en lätt pastellwash.

IsaDora gelato eye shadow quartet2

IsaDora gelato eye shadow quartet swatchJag hade gärna sett en kombination av ljusa pasteller och lite mörkare kraftigare skuggor, för som det är nu är det svårt att få en bra ögonmakeup med bra kontrast genom att bara använda denna palett – det behövs definitivt någon kompletterande skugga, även fast färgerna är väldigt fina var för sig. Paletten finns ute i butik nu och kostar 129 kr.

In English: The eye shadow quartet in the IsaDora spring collection is called Gelato and contains a pastel yellow, a pastel pink, a pastel purple and a mint green eyeshadow. All are frost except the pink which is a satin. The shadows are soft and applies evenly, but just as most pastels you shouldn’t expect anything else than a sheer wash of colour. I do think these would look awesome on deeper skintones, those of you with paler skin will get a sheer pastel wash. I would have loved to se a deeper shade in this palette so I would have been able to create a complete eye makeup with contrast with just the palette, as it is I need to complete it with another shadow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to IsaDora Gelato Eye shadow quartet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>