IsaDora Rosette

Ett av de fyra nagellack i pastellnyanser som släpps med IsaDoras vårkollektion Bella vita heter Rosette. Det är ett godisrosa krämlack med minimalt skimmer och neutral underton.

På första lagret ser lacket ut att ha lite av en jellyfinish, men vid två-tre lager blir det täckande som ett krämlack. Mikroskimret som finns i lacket syns i princip bara i väldigt starkt lampljus, men det gör ändå att finishen på något sätt blir lite mer intressant än om det bara hade varit ett platt krämlack. En fin pastellrosa som jag tror faller de flesta rosaälskare i smaken, jag tycker det är himla vårigt och fint men nyansen är inte mitt förstahandsval när det kommer till rosa lack. Jag lackade tre lager för full täckning, två hade räckt om jag hade varit lite mer noggrann, och jag använde Essie help me grow som underlack och Poshé som överlack. Ni får ursäkta mina torra och spruckna nagelband, jag slarvade med oljan!

 

Rosette

 

Rosette1

 

Rosette2

 

Rosette3In English: Rosette is one out of four pastel polishes in IsaDora’s spring collection Bella vita. It’s a medium neutral toned pink creme with minimal shimmer. At the first layer, it looks like it might have a jelly finish, but after two or three coats it’s opaque like a creme. The microshimmer is only visible in strong artificial light, but it makes the finish somehow less flat than a regular creme. A nice pastel pink that most pink lovers will enjoy, but it’s not my firsthand choice when it comes to pink shades. I did three coats for full coverage, two would have done it if I had been more careful when applying it. P.S. excuse my dry and cracked cuticles!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to IsaDora Rosette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>