MAC Studio collection

Den 8 januari lanserade MAC ett par nya nyanser i en av sina mest populära foundationserier: Studio fix. Ni som är riktigt bleka eller är väldigt kalla i undertonen och har svårt att hitta en nyans som passar er i Studio fix fluid  och Studio fix plus (där det även lanseras ett par riktigt mörka nyanser också) kan skatta er lyckliga! Vi får även i och med denna kollektion se PRO-paletterna Conceal and correct palette, perfekta för makeupartister eller om du har svårt att hitta rätt concealernyans och vill ha flera att blanda mellan.

MAC Studio
Release date: January 3rd 2013 (US/Canada), January 2013 (International)

Studio-Beauty-300

M·A·C focuses on glamour from an artistic and professional perspective with new shades of Studio Foundation that offer an enhanced spectrum of colour and coverage with a highly nuanced level of studio-quality perfection. Featuring formulas enriched with antioxidants and suited for all skin types, the concealers and correctors can be used individually or combined to perfectly match any skin tone.

The pros know that no one’s skin is perfect, especially in the studio where the lighting is full on. M•A•C’s New Conceal and Correct Palette delivers exceptional colour and coverage with the professional’s high-level needs and creative vision in mind. Each palette contains four Studio Finish Concealers and two Studio Finish Corrector shades grouped by Light, Medium, Medium Deep and Dark that mirror even the hardest to match skin tones.

 

Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation ($27.00 / 265 SEK)

 • NW10
 • NW13
 • C5.5
 • C5
 • C4.5
 • C3.5

Studio Fix Powder Plus Foundation ($27.00 / 265 SEK)

 • NW10
 • NW13
 • NW18
 • NW22
 • NW33
 • NW44
 • NW46
 • NW48
 • NW58
 • C5.5
 • C5
 • C4.5
 • C3.5

Brushes

 • 116 Blush Brush ($35.00 / 365 SEK)
 • 193 Angled Foundation Brush ($33.00 / 395 SEK)
 • 195 Concealer Brush ($23.00 / 245 SEK)
 • 217 Blending Brush ($23.00 / 210 SEK)

Pro Conceal and Correct Palette ($40.00 / 435 SEK)

 • Light: NC15, W10, NC20, NW20, Pale Yellow, Pale Pink
 • Medium: NC30, NW25, NC35, NW35, Mid-Yellow, Mid-Peach
 • Medium Deep: NC40, NW40, NC42, NW43, Rich Yellow, Burnt Coral
 • Dark: NC45, NW45, NC50, NW55, Ochre, Pure Orange

 

Studio-ProConcealandCorrectPalette-Beauty-300

 

Studio-StudioFixFoundation-LineUp2-300
Studio fix fluid

 

Studio-StudioFixFoundation-LineUp1-300

Studio fix plus

 

mac studio brushes

 

Studio-ProConcealandCorrectPalette-LineUp-300
PRO conceal and correct palette: light, medium
medium deep, dark

 

Samtliga produkter blir permanenta i sortimentet och det är riktigt kul att se fler ljusa nyanser i en av mina favoritfoundations i flytande form genom tiderna, vet att många har problem att hitta tillräckligt ljusa nyanser i MACs foundations (där den ljusaste nyansen tidigare har varit NC/NW15) och då märket redan täcker den riktigt mörka färgskalan är det på tiden att dom riktar sig mot dom som är riktigt ljusa också. Concealerpaletterna verkar också spännande, som sagt perfekt om man är makeupartist men även bra för oss privatpersoner som vill ha ett par nyanser att blanda mellan vinter och sommar, kalla och varma toner.

In English: This month, MAC expanded their Studio fix series with a bunch of new shades. If you’re really pale, or have really cool undertones and have a hard time finding a Studio fix shade that matches your skin, you might get lucky with one of these new shades! There is also the PRO conceal and correct palette that will be added to the permanent product range, perfect for makeup artists but also for those who like to mix shades between winter and summer, and cool and warm shades.


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to MAC Studio collection

 • Jag brukar normalt behöva köpa NW15 men dom är ALLTID för mörka, en NW10 tror jag skulle passa mig mycket bättre 🙂

  • purity

   Ja då borde nog NW10 passa dig perfekt! Jag kör faktiskt med NW13 just nu, är aaaningens i ljusaste laget (är NW15 vintertid men kommer undan med NW20 också) men den är fin och neutral i nyansen och ser faktiskt bra ut fast den är lite för ljus!

 • tova

  Ska nog försöka få tag i concealer och correct paletten! Hoppas den kommer in på kicks.

 • Sannah

  Ja den ljusa concealerpaletten hamnade nu på min önskelista.

 • Steph

  Concealer paletten säljs bara på åhlens city i Stockholm 🙁 så den kommer inte in på kicks

 • Lisa

  Heej! Lyckades hamna här genom att jag googlade på MAC Studio fix fluid foundation. Funderar på att köpa den då jag vill testa någon ny! (alltid på jakt efter den perfekta foundationen hehe) i nuläget har jag MAC Studio Sculpt i NC15 men den är liiite för ljus för mig.. Tänkte bara höra med dig om du vet om färgerna skiljer sig mycket mellan Studio Sculpt och Studio Fix Fluid? Borde man kanske satsa på en Studio Fix Fluid NC20? 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>