OPI I saw…U saw…We saw…Warsaw + Polka.com

Jag kunde inte hålla tassarna borta från OPIs vårkollektion Euro Centrale länge, och när helgen äntligen kom och jag fick lacka naglarna pga ledig från jobbet i två dagar föll valet på två lack: I saw…U saw…We saw…Warsaw och Polka.com.

I saw…U saw…We saw…Warsaw är ett mörkt blått krämlack med en hint av en grön underton. Inte riktigt tealfärgat, men heller inte klassiskt marinblått. Jag lackade två lager med det för full täckining och formulan var helt perfekt, gillar färgen som tusan och det finns inget jag kan klaga på med det här lacket! Ringfingrarna blingade jag till genom att toppa med glitterlacket Polka.com, som består av stora hexagonformade ljusblå, blålila och rosa glitterpartiklar, och små små glitterpartiklar i samma färger i en genomskinlig bas. Jag ville ha en rätt täckande glittereffekt så jag lackade tre lager. Ytan blir riktigt trevlig på det här lacket för att vara ett glitterlack, tack vare att glitterpartiklarna är så pass platta – med ett lager överlack på blir allt slätt och fint. Tokgillar! Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

I saw...U saw...We saw...Warsaw + Polka.com

 

>I saw...U saw...We saw...Warsaw + Polka.com(1)

 

I saw...U saw...We saw...Warsaw + Polka.com(2)

 

I saw...U saw...We saw...Warsaw + Polka.com(3)

 

I saw...U saw...We saw...Warsaw + Polka.com(4)In English: The first two polishes to be tried out from the OPI spring collection Euro centrale are I saw…U saw…We saw…Warsaw, which is a deep blue creme with a hint of teal, and Polka.com, a glitter polish with a clear base and large and small glitter particles in blue, purple and pink. I did two coats of I saw…U saw…We saw…Warsaw and then topped the ring fingers with three coats of Polka.com, which was actually really smooth topped with a top coat thanks to the flatness of the glitter particles. Love the combo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to OPI I saw…U saw…We saw…Warsaw + Polka.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>