OPI A butterfly moment

Lack nummer två att testas ur OPIs kollektion i samarbete med Mariah Carey är A butterfly moment. Ett lack som jag inte kände så mycket för när jag såg promobilderna, men ändrade mig när jag väl hade swatchat det.

A butterfly moment är ljust beigerosa med pärlemoskimmer. Ser inte lovande ut i flaskan, blir mer intressant när det swatchas – tyvärr var det just det, väldigt fint på swatchplastnageln, men skar sig något så otroligt mot min hudton. Dessutom fick det den synliga delen av min nagelbädd att se grå ut, vilket inte är så vackert. Snyggt i teorin, men inte i praktiken på mina naglar i alla fall. Jag lackade två lager för full täckning och jag kan inte klaga något som helst på formulan, färgen är bara inte alls för mina tassar. Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

A butterfly moment

 

A butterfly moment1

 

A butterfly moment2

 

A butterfly moment3In English: The second polish out to be tried from the OPI Mariah Carey collection is A butterfly moment. A nude pink with pearl shimmer that I didn’t feel that much for when I saw it in the bottle, changed my mind when I had swatched it, and then changed it back again once I had put it on my nails. It really doesn’t look good against my skintone, and it also makes the visible part of my nail bed look greyish. Pretty in theory, not so much in real life on my hands. I did two coats and the formula was up to OPI standards.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to OPI A butterfly moment

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>