Månadens produkt – December 2012

mp dec12December har för mig handlat framförallt om torr hud – fnasig i ansiktet, torra fötter, trasiga nagelband och handeksem. Min räddare i nöden den här månaden har därför varit den helt fantastiska hudkrämen Lipikar lait från La roche-posay. Läs mitt fulla omdöme här!

 

mp dec 2012Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: December has been all about dry skin for me – my face, feet, cuticles and hands have really suffered bad. My shining white knight this month has therefore been the amazing moisturizer Lipikar lait from La roche-posay – read my full review hereDo you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Månadens produkt – December 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>