China Glaze Winter holly

Det blev ett lite längre juluppehåll än vad jag hade tänkt mig, men nu är jag tillbaka med nya krafter, idéer och inspiration =) Hoppas ni har haft en skön julhelg allihopa! Idag tänkte jag visa er min julaftonsmanikyr. Jag var sugen på grönt, så valet föll på Winter holly från China Glazes julkollektion Holiday joy.

Winter holly består av små glitterpartiklar i grönt, guld och holografiskt i en grön bas. Verkligen hur vackert som helst, svårt att sluta stirra på mina naglar och jag önskar verkligen att ljuset hade varit lite bättre när jag tog dessa bilder för det gnistrar och glimmar så himla fint vilket inte riktigt syns då det är mulet ute… Det här är däremot ett sådant lack som äter överlack, första lagret Poshé sögs verkligen bara in mellan glitterpartiklarna, men det jämnades ut med ett andra lager. Jag lackade tre lager av Winter holly för full täckning och använder Essie nourish me som underlack, Poshé som överlack.

 

Winter holly

 

Winter holly1

 

Winter holly2

 

Winter holly3In English: Hi sweeties, I’m back from my christmas holiday off the internet – hope you all had a couple of great holiday days with your loved ones. Today, I thought I’d show you my christmas eve manicure, China Glaze Winter holly. It consists of tiny green, gold and holographic glitter in a green base, and it’s absolutely stunning. Unfortunately, the weather wasn’t that great when I took the pictures, it’s so so gorgeous when it glimmers which really doesn’t show on these pictures. I did three coats for full coverage and had to add two coats of top coat (Poshé) because this is a polish that really eats top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to China Glaze Winter holly

 • Agneta

  Detta är ett riktigt Jullack. Känns som om man malt ner granen och sen lagt den i lacket:)

 • Det var sååå snyggt! Det står på önskelistan redan..:-)

 • Det är verkligen helt fantastiskt tjusigt! Älskar det!

 • Jenny

  Jätteläckert!! men jag känner att jag måste fråga… Jag har köpt ca 10 st av China Glazes glitterlack, och… Mina är hemska! Jättefina på, men dom faller av efter mindre än en dag. Dom släpper helt från nageln, även om jag alltid kör med underlack och topplack. Hur länge håller dina, och hur får du dem att hålla längre? För jag känner mig jättebsviken på dem. Jag vill ju använda dem, men jag tänker inte sitta och måla på dem för att dom ska släppa efter bara några timmar… Hoppas du kan hjälpa mig.

  • purity

   Vad använder du för under- och överlack? Ibland fungerar vissa märken sämre ihop med varandra, och ibland fungerar över- och underlack från olika märken dåligt ihop med varandra. Sen är det ju så att ju tjockare lager lack man har på nageln, desto lättare lossnar det i hela “sjok”, så att säga. I alla fall, ett underlack som är lite “klistrigare”, t.ex. NailTek Foundation II Ridge Filling Base Coat.

   • Jenny

    jag har testat lite olika, bland annat Seche Vite topp och under lack, och min syster har också testat med essie topp och underlack… men jag får testa med annat underlack. tack för svar 🙂

    • purity

     Testa gärna ett ridgefillerunderlack, av min erfarenhet att döma så brukar dom ofta vara lite “greppigare” än blanka underlack. Jag använder Essie nourish me just nu (som inte är en ridgefiller) och tycker det greppar mina China Glaze-glitter bra. Viktigt att tänka på när du använder snabbtorkande överlack är att lägga på det direkt på blött lack, vilket du säkert redan vet, men just glitterlack torkar lite snabbare än andra lack så där är det extra viktigt att vara snabb.

 • Isabella

  Hej! Jag har letat runt i arkivet efter en bra ansiktskräm men hittar bara en massa andra hudvårdsprodukter, “lättare” varianter. Kan du rekommendera någon ansiktskräm för vintertorr hy?? Måste man använda dag & nattkräm? & ögonkräm? Jag är 19 år, har blandhy, mest torr över ögonbrynen & näsvingarna, & vill helst ha något man använder varje dag & inte är alltför dyr.. Oj märkte precis att det kan vara svårt för dig att säga nåt på rak arm men skulle uppskatta tips väldigt mycket

 • Caroline

  Julgran 😀 skitsnyggt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>