Recension: Lily Lolo Lash alert natural mascara

Nyligen lanserade mineralsminkmärket Lily Lolo sin allra första mascara, Lash alert natural mascara, i Sverige. Den är speciellt anpassad för känsliga ögon och är skapad av naturliga ingredienser.


Lily Lolo Lash alert natural mascaraFormulan i Lash alert natural mascara beskrivs som krämig, lätt att applicera och ska ge både längd och volym. Den ska gå att bygga i lager för att både kunna få en diskret daglook och en lite mer dramatisk look på fransarna. Den är fri från kemikalier som kan irritera det ömtåliga ögonområdet.


Lily Lolo Lash alert natural mascara1


Lily Lolo Lash alert natural mascara swatch
Ingen mascara (vänster) – Två lager Lash alert natural mascara (höger)Det här är en perfekt vardagsmascara i mina ögon. Fransarna blir väldigt naturliga, “fjädriga” och lätta, känns mjuka och behagliga och får en fin svärta. Den varken fäller eller kletar av sig under dagen, och den går att bygga i lager – på min bild ser ni två lager för en naturlig effekt, men det går att bygga på ett par lager till utan att den klumpar sig nämnvärt. På mina fransar ger den mest längd och inte så mycket volym, och är super de dagar jag enbart bär mascara som ögonmakeup. Är du ute efter en mascara som både ser ut och känns naturlig på fransarna, spana in Lash alert!

Pris: 195 kr/10,5 ml
Betyg: 4/5

In English: Lash alert natural mascara is the first mascara from the mineral makeup brand Lily Lolo. It contains all natural ingredients and is made with sensitive eyes in mind. It’s described as a both length and volume mascara that can be built in layers for different effects. On my lashes, it’s perfect as an everyday mascara, it looks very natural and “feathery” and the lashes feel soft, light and comfortable with a nice black shade. It neither smudges or crumbles during the day, and you can build it in layer – there’s two coats in my swatch pic, but it can be built up without clumping too much for a more dramatic effect. It adds mostly length and not so much volume on my lashes, and it’s perfect for those days when the only eye makeup I wear is mascara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Recension: Lily Lolo Lash alert natural mascara

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>