Vinnare i Schwarzkopf-tävlingen

Superkul att se att ni var så många som ville vara med och tävla om en årsförbrukning av Schwarzkopf Color mask, och vad mycket bra hårtips ni kom med! En vinnare och en andrapristagare är nu dragna med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnaren heter…

vinnare1 schwarzkopf

AnnaKaizes bästa vårdande tips för håret är:

“Eftersom jag färgat håret i hundra år (minns knappt min naturliga färg. Tänk om det är grått!?) så är jag noga med att alltid använda värmeskydd, inte tvätta det för ofta, aldrig kamma eller borsta det när det är vått samt alltid använda produkter anpassade för färgat hår.Eller volymprodukter eftersom det är platt också. Jag sätter upp det i en bulle på huvudet när jag sover för att minska slitage och jag äter till o med kosttillskott men trots att jag gör allt rätt så ser jag ändå ut som Gollum i skallen. Depp. Nu måste jag kolla om jag är gråhårig… o.O”Andrapriset går till ….

vinnare2 schwarzkopf

…vars bästa vårdande tips för håret är:

“MITT bästa tips är ja, att må bra,mår du bra så mår även håret bra! Har KAOS hår bokstavligen, slitet och oklippt men får ändå höra att jag har fint hår (WTH) tvätta inte håret för ofta, om du vill ha en förändring så klipp en frän lugg, (just nu har jag min waaaay above the brows and i love it) kör med värmeskydd och andra vårdande produkter när du stylar håret och om du har en dålig hårdag så sätt i nån snygg accessoar som snor fokus från ditt kaos hår=)

OCH som utbildad frisör så vet jag att INGA schampon lagar kluvna toppar, kan få topparna att dra ihop sig och få håret blankare ja, men kluvna toppar förblir kluvna tills du klipper bort dom=)”Stort grattis båda två, jag har mailat er angående era kontaktuppgifter. Jag behöver svar på dessa mail inom 48 timmar, sedan går vinsterna vidare. För er som inte vann den här gången så kommer en ny tävling inom kort, håll utkik!

In English: congrats to readers AnnaKaize and Jessica who won the first and second prizes in the Schwarzkopf Color mask giveaway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Vinnare i Schwarzkopf-tävlingen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>